Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

water het vullen machine

Concentreer me altijd op de technologie、 productie en Één van de Water Vullende Machine - houd de dienst tegen

Vraag een offerte aan
kwaliteit water het vullen machine Service
Thuis - De diensten - water het vullen machine

water het vullen machine

 • Een schroefdekseldeel van water het vullen machine

  kwaliteit water het vullen machine Service

  Het GLB-het schroeven deel zal GLB schroeven door het sorterende apparaat van GLB aan de fles met het reeds gevulde product wordt geschikt, en zal het naar het verdere proces door de transportband verzenden die. De het afdekken machine drijft de draaischijf om door het reductiemiddel te roteren. Maak het deksel de vultrechter van de dekselafzet onder de actie van middelpuntvliedende kracht verlaten. Er is een voor en rugdekking die apparaat scheiden bij de uitgang. Wanneer de rugdekkingspassen door, de dekking automatisch in de terugkeerpijp valt, en de rugdekking automatisch in de vultrechter door wind wordt geblazen. Slechts kan het schutblad de helling regelmatig ingaan. De hoeveelheid dekking in de vultrechter wordt automatisch ontdekt door de foto-elektrische schakelaar om de dekking te controleren die machine vervoeren om ervoor te zorgen dat de lagere dekking het gewenste effect bereikt. Wanneer het schutblad slideway ingaat, kunt u het dekking het voeden dienblad regelmatig ingaan. om ongevallen te verhinderen, wordt een wijzerplaat van de anti-omgekeerdedekking ook gevormd op slideway om ervoor te zorgen dat de dekking die het het voeden dekkingsdienblad ingaat correct is. Een paar dia's wordt ook verstrekt de foto-elektrische schakelaar, wanneer het dat er geen dekking is ontdekt, onmiddellijk houdt het de gastheer tegen. de gebroken dekking zonder de anti-diefstal ring effectief om te verwijderen en de resterende dekking van de vultrechter schoon te maken, is er een beweegbare afzet direct tegenover de vultrechterafzet om deze functie te ontmoeten.

  Gratis offerte
 • Vullend deel van water het vullen machine

  kwaliteit water het vullen machine Service

  Het vullende deel realiseert het vullen van materialen in de gewassen die flessen door de flessenspoeler worden verzonden. De het vullen machine wordt zelf-ontworpen door ons bedrijf. De het vullen klep heeft onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten en gebruikt het principe van druk het vullen en negatief drukterugvloeien. De het vullen klep keurt de methode van druk het vullen en negatief drukterugvloeien goed, is vullen snel en gevoelig, en het vullende niveau is hoog in nauwkeurigheid. Er is geen lente in de klep, en het materiaal contacteert niet met de lente, die bevorderlijk is voor het schoonmaken van de binnenkant van de klep. om het vullende proces en de vullende temperatuur te verzekeren, is het materiaal in de het vullen klep in een micro-terugvloeiing staat wanneer er geen fles is of wanneer het afsluiten is. De het vullen tank keurt een volledige tankmethode goed om de stabiliteit van de druk in de tank te verzekeren. De gehele machine heeft een volledige schoonmakende interface van CIP. De dubbele de flessen opheffende structuur wordt van de gidsstaaf goedgekeurd om de fles opheffend en het centreren stal te maken. De belangrijkste aandrijving keurt toestelaandrijving goed die open type gecombineerde aandrijving is, die hoog rendement, onderhoud met geringe geluidssterkte, met lange levensuur, geschikt en voldoende smering heeft. De frequentieconvertor wordt gebruikt om de snelheid van de belangrijkste motor van de machine te controleren. Deze machine keurt stepless de snelheidsregelgeving goed van de frequentieomzetting.

  Gratis offerte
 • Een flessenspoelendeel van water het vullen machine

  kwaliteit water het vullen machine Service

  Deze machine is een roterende die flessenspoeler, hoofdzakelijk voor dranken, water en andere producten wordt gebruikt. Dan wordt de fles verzonden naar de zuigingsmachine voor productonderzoek. Het HUISDIER wordt van de fles overgebracht die het materiaal van het sterwiel aan de flessenmond scheiden die naar beneden door klemmen en vogels, het water die in de fles druipen, automatisch bespuitend de fles tot de flessenmond die, en aan de belangrijkste structuur van het injectiemateriaal door het wiel van de flessenster naar omhoog onder ogen zien vervoeren onder ogen zien. Het contactdeel van de het kleden zich machine en de externe beschermende dekking worden gemaakt van hoog rendementroestvrij staal; open toesteltransmissie. Gloednieuwe roestvrij staalklem, eenvoudige structuur, geschikte aanpassing; minder contactgebied met de flessenmond die, effectief secundaire verontreiniging vermijden aan de flessenmond

  Gratis offerte

 

Voor bedrijven over de hele wereld die gebottelde aquatische producten produceren, is het een algemene tendens van menselijke beschaving om het handwerk met volledig geautomatiseerde en intelligente productie in de industrie te vervangen.

 


 

Automatische Water het Vullen Machine voor Verkoop

3-in-1 water het vullen integreert het materiaal de drie en functies die van flessenspoelen, vullen afdekken, en het gehele proces is geautomatiseerd; dit het vullen materiaal wordt gemaakt van SUS304-materiaal het van uitstekende kwaliteit, en die de belangrijkste delen zijn precisie door CNC werktuigmachines wordt verwerkt. Het drinkwater de het vullen machine keurt foto-elektrische opsporing van de werkende status van elke component goed, en het unieke vullende klepontwerp kan het vullende niveau nauwkeurig controleren. De sanitaire omlooppijpleiding waarborgt nauwkeurig de recyclagevereisten tijdens product het vullen. De volledige CIP-terugkeerpijpleiding van de het vullen machine waarborgt het het schoonmaken effect. Het touche screen wordt goedgekeurd voor eenvoudige en geschikte operatio

 

Gedeeltelijke Producten Hoofd Technische Parameter:

Model

KSCGF08B

KSCGF32A

KSCGF40A

KSCGF60A

Capaciteit 12000BPH 15000BPH 24000BPH 36000BPH
  Rinser; 24 Rinser; 32 Rinser; 40 Rinser; 60
Modules Vuller; 24 Vuller; 32 Vuller; 40 Fille; 60
  Seamer; 8 Seamer; 8 Searner; 15 Seamer; 20
Flessentype   HUISDIER; D=50 〜 97mm; H=150~320mm  
Geïnstalleerde capaciteit 5kw 7kw 9kw 11kw
Samengeperste luchtconsumptie 0.6Nm3/min, 0.6MPa 0.8Nm3/min, 0.6MPa 1Nm3/min, 0.6MPa 1.2Nm3/min, 0.6MPa
 Waterverbruik 1.5~2m3/h, 0.25MPa 1.5~2m3/h, 0.25MPa 2.5 〜 4m3/h, 0.25MPa 3.5~6m3/h, 0.25MPa
Grootte 3000X2300X2500 3360X2540X2500 3550X3250X2500 5800X4500X2500
Gewicht 6t 7.2t 10t 15t
Wegspoelingstarief   100%  
Vullende vloeibare niveaufout   ±3mm  
Het tarief van de flessenschade   W0.08%  
Domogetarief van kroonkurk   W0.5%  
Het verzegelen pastarief   N99.7%  
Het afdekken torsie   0,6 de Schommelingswaaier ± 15% van 〜 2.8N.m  
Vloeibaar verliestarief   W0.3%  

Gebottelde waterplant
De zonsopgang van China biedt het meest geavanceerde gebottelde watermateriaal en de machines aan, scalable en aangepast om aan om het even welke de industrieschaal en vraag aan te passen. Wij hebben een 20-jarige ervaring in het drank verpakkende gebied. Wij vertrouwen op een deskundigenteam, zullen hun capaciteit en enthousiasme u begeleiden om uw beste oplossingen voor uw zaken te vinden.
Als de water bottelarij om een ingewikkeld proces uit te voeren dat hoge professionele normen vereist. In feite, wanneer wij over het bottelen spreken, impliceren vele onderwerpen gezondheid, veiligheid en verontreiniging: Om het proces met succes te voltooien, moet u het beste bottelende systeem op de markt slechts verkiezen.

 

Hier is de inhoud u in deze pagina zult vinden:

De Fabrikant van het flessenwater: Waarom de Zonsopgang van China kies


Gebottelde waterplant
Het belangrijkste voordeel om de Zonsopgang van China te kiezen is dat wij gemaakt de flessenmateriaal van het glaswater volgens specifieke technische vereisten kunnen verstrekken. U kunt een volledige productielijn van het flessenwater van uw hoofd tot stand brengen en het ontwerpen als uw juiste ruimte. In elke productiestap, zorgen wij ervoor dat de ruwe kenmerken van water niet tijdens het volledige flessenproces zullen veranderen.

 

Ons gebotteld watermateriaal kan ook gemakkelijk aan bestaande systemen aanpassen en geïntegreerd in de werkende stroom om gebotteld water te spoelen te vullen en te behandelen.

 

Begrijp de machine van het flessenwater meer in detail.

Wij bieden drie belangrijke automatische systemen van het waterflessenvullen aan, die voor glasflessen vullend geschikt zijn:

 

Eigenschappen van gebottelde water het vullen machine

1. De gebottelde water het vullen machine heeft compacte structuur, perfect controlesysteem, geschikte verrichting en hoge graad van automatisering.
2. De directe verbindingstechnologie van luchtleiding en het met de fles grootbrengen van wiel wordt goedgekeurd om de het met de fles grootbrengen schroef te annuleren en het vervoeren van ketting, die het gemakkelijk maakt om de flessenvorm te veranderen. Nadat de fles de machine door het kanaal van de luchtlevering ingaat, wordt het direct verzonden naar de machine van het flessenponsen om te wassen door het het met de fles grootbrengen staalwiel (knelpunt het vastklemmen wijze).
3. De delen in contact met materialen worden gemaakt van ingevoerd roestvrij staal van uitstekende kwaliteit, zonder dode hoek en gemakkelijk schoon te maken.
4. De hoge precisie en hoge snelheid de kwantitatieve het vullen klep worden goedgekeurd om nauwkeurig vloeibaar niveau zonder vloeibaar verlies en uitstekende vullende kwaliteit te verzekeren.
5. Het dekkingshoofd keurt constant torsieapparaat goed om dekkingskwaliteit te verzekeren.
6. Het hoog rendementdeksel systeem schikken, de perfecte deksel het voeden technologie en het beschermingsapparaat die worden goedgekeurd.
7. Het veranderen van de vorm van fles kan worden gerealiseerd zonder het aanpassen van de hoogte van het materiaal en het sterwiel te vervangen, dat eenvoudig en geschikt is te werken.
8. De het met de fles grootbrengen technologie van flessenhals wordt goedgekeurd in het vullende systeem om de secundaire verontreiniging van flessenmond te vermijden.
9. De gebottelde water het vullen machine is uitgerust met het perfecte apparaat van de overbelastingsbescherming, dat de veiligheid van de machine en de exploitant kan effectief beschermen.
10. Het controlesysteem heeft de functies van automatische controle van waterspiegel, opsporing van gebrek aan dekking, automatisch einde van fles het spoelen en output het tellen.
11. het systeem van de wasfles keuren de hoogst efficiënte schoonmakende die nevelpijp goed door het Amerikaanse bedrijf van de neveltechnologie wordt geproduceerd, dat aan elk deel van de fles kan worden schoongemaakt.
12. De belangrijkste elektrocomponenten, de elektrische controlekleppen en de frequentieconvertors worden ingevoerd om de uitstekende prestaties van de gehele machine te verzekeren.
13. Alle componenten van het systeem van de gaskring zijn internationale beroemde producten.
14. De verrichting van gebottelde water het vullen machine keurt geavanceerde touch screencontrole goed, die mens-machine dialoog kan realiseren.

 


 

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.