Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Automatisch Secundair Verpakkend Systeem

Het secundaire verpakkende materiaal maakt het proces om automatische producten te verpakken en te verpakken. Geen kwestie die u zich hebt moeten om groeperen, krimpen, bundelen, laag en stapelflessen, wij kunnen verpakkingsautomatisering verstrekken

Vraag een offerte aan
kwaliteit Automatisch Secundair Verpakkend Systeem Service
Thuis - De diensten - Automatisch Secundair Verpakkend Systeem

Automatisch Secundair Verpakkend Systeem

 • De robot van de Palletizerbrug

  kwaliteit Automatisch Secundair Verpakkend Systeem Service

  De brug wordt palletizer gebruikt in bier, voedsel en drank de industrie, de chemische industrie, enz. om allerlei flessen te stapelen, blikken en zakken. Grote productiecapaciteit, geschikt voor een verscheidenheid van pallets en dozen, gemakkelijk aan te passen. De productielijntransformatie moet slechts het softwareprogramma wijzigen, en het is geschikt om het stapeltype met één sleutel te schakelen en het product te veranderen. Geschikt om karton en hitte te palletiseren - inkrimpbare film.

  Gratis offerte
 • Oogst en Plaatsgevalverpakker

  kwaliteit Automatisch Secundair Verpakkend Systeem Service

  Greeptype de verpakkingsmachine is een verpakkingsmachine door ons bedrijf wordt en wordt geproduceerd ontworpen dat, dat door pneumatisch en elektrisch in werking wordt gesteld. Zijn voordelen zijn compacte structuur, mooie verschijning, laag energieverbruik, stabiele verrichting en geschikte verrichting. Het drijfapparaat is symmetrische dubbele tuimelaar, die door de Japanse servomotor van Mitsubishi of asynchrone motor in drie stadia wordt gedreven en regelmatig loopt.

  Gratis offerte
 • OMSLAG ROND COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VERPAKKER

  kwaliteit Automatisch Secundair Verpakkend Systeem Service

  Deze machine heeft een transportband van de netwerkriem om de producten in orde te schikken, die in zes z-rijen verdeeld is, vijf rijen of vier die rijen (volgens verschillende verpakkingsmethodes worden veranderd). Bovendien wordt het document ook gestapeld aan één kant. Het principe van machinewapen wordt gebruikt om het document aan de voorzijde neer te trekken, en de rol wordt gebruikt om het te duwen. Wanneer worden het document en het productbereik het plaatsende punt, het mechanisme van de machineduw gebruikt om te slingeren weggegaan en juist om het product te maken op het document vallen, is Er een groep cilinders onder het document en een zuignap om het document en de producten neer te trekken voor zich het vormen. Na zich het vormen, worden het document en de producten vervoerd vooruit door kettingoverbrenging, en de voorwaartse actie wordt opnieuw gedaan. Nadat de doos wordt gevormd, wordt de de lijm bespuitende en plakkend actie gedaan voor elk voorwaarts vervoer, en het document en de producten worden naar voren geschoven aan de transportband, en dan wordt de het stapelen palletactie gedaan. Het schommelingswapen wordt gebruikt om het met de fles grootbrengen van de blikproducten bij te staan, en de automatische flessenseparator wordt gebruikt om het met de fles grootbrengen van de plastic flessen bij te staan.

  Gratis offerte
 • De Transportband van de drankketting

  kwaliteit Automatisch Secundair Verpakkend Systeem Service

  De de productielijnlay-out van ons bedrijf overweegt volledig het verband tussen klanteninvestering en productielijnefficiency. Op basis van het introduceren van buitenlandse technologie, kunnen wij aan de vereisten van productielijnvervoer goed voldoen. Het systeem keurt buitenlandse geavanceerde technologie goed, is de mechanische structuur een nieuw ontwerp, en de meeste componenten worden gevormd door te stempelen of te buigen, die de voordelen van goede starheid, lichtgewicht en goede uitwisselbaarheid hebben. Betrouwbare verrichting, geschikt onderhoud, geschikt om diameter te vervoeren. 40 ~ 110 mm kunnen (bottelen). De niet druk die systeem vervoeren, die zich bij aanwinst de in real time van het snelheidssignaal baseren en koppelt terug en het automatische differentiële controlesysteem, kan de tank (fles) op de transportband realiseren die regelmatig van multikolom veranderen kolom in de bewegingsstaat, zonder wederzijds uitdrijvingsfenomeen uit te kiezen. Het elektrocontrolesysteem keurt PLC goed om de gehele verrichting van het vervoerende buffersysteem van de stevige tank (fles) te controleren, die de functies van versnelling en vertraging van de lopende snelheid en de automatische buffer kan automatisch realiseren.

  Gratis offerte
 • Mand lading en het leegmaken systemen

  kwaliteit Automatisch Secundair Verpakkend Systeem Service

  Mand lading en het leegmaken de systemen is de waarborg om het ononderbroken en efficiënte werk van het gehele post-sterilisatiesysteem te realiseren, dat hoofdzakelijk samengesteld uit het automatische systeem van de kooilading, karretjesysteem en automatisch kooi het leegmaken systeem is. Dit systeem wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het automatische laden en het leegmaken de kooiverrichting van pop kan, PE fles en glas gebottelde drank before and after sterilisatie. De eenvoudige stappen kunnen in de actie van de ladingskooi, karretjebeweging en in en uit ketelactie worden verdeeld, die kooiactie leegmaken. Het gehele proces van actie wordt gerealiseerd door automatisering, zoals: de automatische duw kan in de mand, het automatische opheffen, de automatische start en de gezette dakspaan, de automatische omzet van de kooimand, automatisch in en uit de ketel, enz. De gehele reeks acties kan automatische lopende bandverrichting, sparen arbeidskrachten realiseren en zeer productieefficiency verbeteren.

  Gratis offerte
 • Palletizer voor lege blikken

  kwaliteit Automatisch Secundair Verpakkend Systeem Service

  Hoofd structurele eigenschappen: Het belangrijkste lichaam van de vervoerende stapel is gelast met de koolstofstaalpijp van uitstekende kwaliteit, met stabiele structuur, 3 die stapels van ruimte voor standaardconfiguratie wordt gereserveerd, en de lagercapaciteit kan 3.2T bereiken; De leidende structuur wordt ontworpen voor de belangrijkste het stapelen post om te verzekeren de vlotte ingang van leeg stapels kan. Tijdens het geheel die stapelen, kan de transversale misvorming van het gehele stapelen worden hersteld en worden verbeterd om het blik te verhinderen dalend en drukkend tijdens het het opheffen proces; De opheffende machtsmotor wordt gecontroleerd door frequentieomzetting, die automatisch in het geval van toevallige stroomuitval kan worden gesloten, om de veiligheid van personeel te verzekeren en de tankstapel te beschermen tegen schade; Het heeft de kenmerken van stabiele structuur, goede ladingscapaciteit en hoog ruimtegebruik; De foto-elektrische sensor is geïnstalleerd op de bovenkant om te ontdekken en te plaatsen, de nauwkeurigheid van hoogtecontrole verbeteren. Wanneer het leegmaken van de tank, wordt de actie voltooid door de omringende structuur, die de externe grootte van de gehele laag van tank beperkt, en dan de synchrone riemtransmissie door de zelf-gemaakte die motor drijft door frequentieomzetting wordt gecontroleerd, om ervoor te zorgen dat er geen uitdrijvingsmisvorming of het omverwerpen van jam wanneer de tankbewegingen met online graad van vrijheid zal zijn.

  Gratis offerte
 • Het palletiseren en Depalletizing Robotoplossingen

  kwaliteit Automatisch Secundair Verpakkend Systeem Service

  Het robot automatische het palletiseren systeem omvat: doos die systeem, doos het eindigen systeem, robotinrichting, robotsysteem, dienblad systeem vervoeren, het systeem van de dienbladbuffer, enz. vervoeren die De productkartons worden vervoerd aan het doos het eindigen systeem door de doos die systeem na de automatische verzegelende machine of film verpakkende machine vervoeren. Na het eindigen en het schikken, worden de producten gevangen door de robot door de inrichting. De gevangen producten zijn gestapelde laag door laag volgens het product stapelend vereisten. Na het stapelen, worden de pallets aan de vorkheftruck vervoerd die punt ontvangen door de pallet die systeem vervoeren, op het ontvangen wachten of met het automatische stereoscopische pakhuis dokken. Volgens de vereisten van de productiesnelheid van het systeem, kan de lege dienblad automatische vervoerende post afzonderlijk worden gevormd, en de robot kan ook worden gebruikt om de het palletiseren plaat te leveren.

  Gratis offerte

HOGE PRESTATIESvoedsel EN DRANK VERPAKKENDE MACHINES

Zijn de zonsopgang verpakkende producten verdeeld in drie reeksen: het palletiseren, document film verpakking, en lading en het leegmaken vakjes. Elke reeks behandelt een verscheidenheid van die producten, wijd in drank, bier, voedsel, de chemische, medische en andere industrieën worden gebruikt. De secundaire verpakking van diverse flessen, blikken en barreled water, enz., en kan samen met automatische vullende productielijnen worden gebruikt. De verpakkende producten hebben de voordelen van hoge graad van automatisering, betrouwbare controle, eenvoudige aanpassing, en geschikt verrichting en onderhoud. de markt verder om uit te breiden, zijn wij geëngageerd aan de ontwikkeling van nieuwe producten geweest. Nu hebben wij een nieuwe binnenlandse belangrijke technologie product-spin handrobot ontwikkeld, die de brede toepassing van de verpakking van producten in klein voedsel, de elektronika heeft uitgebreid, medische en andere industrieën.

 

De werkende efficiency van de volledige productielijn hangt van de rationaliteit van de vervoerende lijn en de aanverwante apparatuur naast het belangrijkste materiaal zoals het blazen, het vullen, en etikettering af. Overweegt het het achterste deel verpakkende systeem van Huihe volledig de bovengenoemde factoren en streeft de beste combinatie van de verhouding van elk deel van het materiaal na.
Omvat hoofdzakelijk: flessenspatie vervoeren, kroonkurk, lege fles, stevige fles, stevige doos, koker/etikettering, in dozen doend (filmpakket) vervoeren vervoeren vervoeren vervoeren, palletiserend, enz. die

productnaam Maximumcapaciteit Toepasselijk flessentype Toepassingsgebied
Het leegmaken flessen (tank) systeem 48000BPH HUISDIERENflessen, glasflessen, blikken Het HUISDIER bottelde water, thee, sap, functionele dranken, carbonateerde dranken,
Glasflessen, blikken, enz.
Stevige fles die systeem vervoeren 48000BPH HUISDIERENflessen, glasflessen, blikken
Het omgekeerde systeem van de flessensterilisatie 48000BPH HUISDIERENflessen, glasflessen, blikken
Nevel koelsysteem 48000BPH HUISDIERENflessen, glasflessen, blikken
Flessen verwarmende machine 48000BPH HUISDIERENflessen, glasflessen, blikken
Van het karton (film) pakket het systeem 80packs/min HUISDIERENflessen, glasflessen, blikken
Verpakkingssysteem 60packs/min HUISDIERENflessen, glasflessen, blikken
Het palletiseren systeem 80packs/min HUISDIERENflessen, glasflessen, blikken
 

 

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.