Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Plastic Slag het Vormen Machines

Is de flessen die blazende machine een machine voor blazende flessen wordt gebruikt. Sommige plastic grondstoffen worden gebruikt om plastic flessen te maken of sommige afval plastic flessen worden gerecycleerd om nieuwe plastic flessen te produceren.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Plastic Slag het Vormen Machines Service
Thuis - De diensten - Plastic Slag het Vormen Machines

Plastic Slag het Vormen Machines

 • Lineaire plastic flessen blazende machine

  kwaliteit Plastic Slag het Vormen Machines Service

  Deze reeks machines produceert HUISDIEREN hoofdzakelijk plastic flessen, zuiver water, de flessen van het mineraalwaterhuisdier, drankflessen. De machine heeft meer dan 13 nationale octrooien verkregen. De lineaire flessen blazende machine heeft etc. vele voordelen, zoals redelijke structuur, klein vloeroppervlak, minder macht en gasverbruik, goede stabiliteit. Het is met de relevante nationale normen van de voedselhygiëne in overeenstemming en is in binnen- en buitenland op het geavanceerde niveau. Het is een ideaal materiaal voor allerlei grote en middelgrote ondernemingen.

  Gratis offerte
 • Plastic Flessen Blazende Machine

  kwaliteit Plastic Slag het Vormen Machines Service

  De plastic blazende machine van de HUISDIERENfles is een stabiel automatisch flessen blazend materiaal in twee stappen van ons bedrijf. Het kan 2L van één van de twee tot één van de vier holten blazen. Het is geschikt voor blazende sprankelende drankflessen, mineraalwaterflessen, schoonheidsmiddelenflessen, grote kaliberflessen, bestand flessen op hoge temperatuur en andere verpakkende containers om het even welke vorm met huisdier, pp-flessen en andere kristallijne plastieken als grondstoffen, nu is de markt in binnen- en buitenland geïntegreerd met de geavanceerd transmissieapparaat en automatische controletechnologie, wordt de automatische de flessen blazende machine van de huisdierenhoge snelheid constant bijgewerkt en in productontwerp bijgewerkt en vervaardigend volgens klant koppel terug. Het heeft de kenmerken van goede stabiliteit, snelle productiesnelheid, stabiele verrichting, lange levensduur en geschikt onderhoud.

  Gratis offerte
 • automatische flessen blazende machine

  kwaliteit Plastic Slag het Vormen Machines Service

  De reeksen zijn allen het automatische lading en leegmaken. Beogend de ontwikkelingstendens van binnenlands flessen blazend materiaal naar hoge snelheid en hoge output, wordt de volledig automatische blazende machine van de rekfles speciaal ontwikkeld en ontwikkeld. Het kan hoofdzakelijk voor blazende HUISDIERENflessen van gezuiverd water, mineraalwater en allerlei cilinders worden gebruikt. De machine is samengesteld uit drie modules: flessenheftoestel, flessensnoeischaar en hoofdmachine. Deze reeks van automatische flessen blazende machine voor mineraalwater heeft vele voordelen, zoals redelijke structuur, klein vloeroppervlak, laag machtsconsumptie en gasverbruik, goede stabiliteit, enz., en is volgens de relevante nationale normen van de voedselhygiëne in overeenstemming. Het is in binnen- en buitenland op het geavanceerde niveau, en is het ideale materiaal voor allerlei grote en middelgrote ondernemingen.

  Gratis offerte
 • Plastic de flessen blazende machine van de huisdierenhoge snelheid

  kwaliteit Plastic Slag het Vormen Machines Service

  Keurt de plastic de flessen blazende machine van de huisdierenhoge snelheid Mitsubishi-touch screencomputer, met stabiele prestaties en eenvoudige verrichting goed De pneumatische componenten van Duitse FESTO en Japans SMC worden geselecteerd; De de flessen blazende machine wordt van de huisdierenhoge snelheid ontworpen met energy-saving, compacte en redelijke mechanische structuur. Deze reeks van flessen blazende machine heeft foutenalarm en diagnosesysteem, dat het onderhoud geschikter maakt; De flessen blazende machine keurt milieuvriendelijk ontwerp en niet-toxische transportband goed om flessenembryo te vervoeren

  Gratis offerte
 • De blazende machine van de HUISDIERENfles

  kwaliteit Plastic Slag het Vormen Machines Service

  Één type van flessen blazende machine is een fles met druk, zoals een fles die met sprankelende drank wordt gevuld; Andere is de niet drukfles, zoals de fles die met water, thee, olie wordt gevuld, enz.-is de fles van de Theedrank een soort gewijzigde HUISDIERENfles die met polyethyleen wordt gemengd naphthalate (pen) of een samengestelde fles van huisdier en thermoplastische poly (aryl ester). Het behoort tot hete fles in classificatie en kan hitte boven 80 ℃ weerstaan;

  Gratis offerte
Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.