Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Drank het Mengen Systeem

De kwaliteit van het het systeemproduct van de zonsopgangplaatsing hoofdzakelijk door streng ontwerp, perfect automatische controlesysteem, en wij hebben een uitstekend team om u de professionele diensten aan te bieden.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service
Thuis - De diensten - Drank het Mengen Systeem

Drank het Mengen Systeem

 • Het Schoonmakende Systeem van CIP

  kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service

  Het schoonmakende systeem van CIP: Het schoonmakende systeem van CIP wordt wijd gebruikt in hoog-gemechaniseerde voedsel en drankproductieondernemingen zoals dranken, zuivelproducten, vruchtensappen, jam, en wijnen. Schoonmaken het in situ CIP gebruikt schoonmakende vloeistof op hoge temperatuur, hoog-concentratie om een sterk effect op materiaal en materiaal uit te oefenen, de contactoppervlakte met voedsel schoon te maken, en productiemateriaal met striktere hygiënevereisten schoon te maken en te zuiveren. Het schoonmakende systeem van CIP kan een bepaald het schoonmaken effect verzekeren, productveiligheid, sparen werkende tijd verbeteren, en efficiency verbeteren; sparen arbeid en verzeker werkende veiligheid; sparen water, verminderen de stoom en andere energiebronnen, en detergent consumptie; het productiemateriaal kan groot- wordengeschraapt en automatiseerde Hoog niveau; verleng de levensduur van productiemateriaal.

  Gratis offerte
 • het mengen van tank

  kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service

  Het mengen van tank: Het bewegen de tanks worden wijd gebruikt in deklagen, geneeskunde, bouwmaterialen, chemische producten, pigment, harsen, voedsel, wetenschappelijk onderzoek en andere industrieën. Het materiaal kan van koolstofstaal, roestvrij staal en andere materialen volgens de procesvereisten van het product van de gebruiker worden gemaakt, en met het verwarmen van en het koelen van apparaten worden uitgerust om aan verschillende proces en productiebehoeften te voldoen. Het verwarmen de vormen omvatten jasje het elektrische verwarmen en rol het verwarmen. Het materiaal heeft redelijk structuurontwerp, geavanceerde technologie, duurzaamheid, eenvoudige verrichting en geschikt gebruik. Het is een ideaal chemisch materiaal met lage investering, snelle productie en hoge terugkeer. De het mengen zich tank moet, de materialen ageren, mengen in overeenstemming brengen en homogeniseren. Het roestvrije staal die tank mengen kan in structuur en configuratie volgens de vereisten van het productieproces worden gestandaardiseerd en worden vermenselijkt. De het mengen zich tank kan het voeden controle realiseren, lossend controle, mengt controle en andere hand en automatische controle tijdens het het mengen zich procédé. De structuur van de het mengen zich tank: De het mengen zich tank is samengesteld uit een mengend tanklichaam, een het mengen zich tankdekking, een opruier, een steun, een transmissieapparaat, een schacht verzegelend apparaat, enz. Het kan ook met een het verwarmen apparaat of een koelapparaat volgens de procesvereisten worden uitgerust. De het mengen zich tank door ons bedrijf wordt geproduceerd dat: 1. Gemaakt van SUS304-roestvrij staal. 2. De grootte is met klantenvereisten in overeenstemming. 3. Het kan met functies worden uitgerust zoals hitte behoud, het verwarmen en het bewegen volgens klantenvereisten, ook bekend als: de tank van het hittebehoud, gistingstank, het mengen tank, suikertank, het groeperen tank, koude en hete tank.

  Gratis offerte
 • opslagtank

  kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service

  Opslagtank: De reeks van de opslagtank van ons bedrijf voldoet strikt aan de vereisten van Artikel 31 en 32 van de GMP Algemene Principes (Herziene Uitgave in 1998) van de „Farmaceutische Code van de ProductieKwaliteitsbewaking“, en voldoet aan de vereisten om Luchtdrukschip (JB/T4735-1997) Te lassen vereist ontwerp, vervaardiging en goedkeuring. De interface keurt het internationale standaardtype van snel-steunklem goed, en selecteert ingevoerde 316L of 304, is de binnenoppervlakte spiegel opgepoetste Ra≤0.4μm, en de buitenoppervlakte is steen, spiegel of van 2B primaire kleuren. De pijpen omvatten vlakke maatinterface, ademhalingsapparaatinterface, thermometerinterface, de schoonmakende haven van CIP, gezichtsglas, explosiebestendige gezichtslamp, de haven van de SLOKJEsterilisatie, vloeibare inham en afzet, mangat, enz.

  Gratis offerte
 • Aseptische tank

  kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service

  Aseptische tank: De aseptische tank is hoofdzakelijk geïnstalleerd in het midden van de vullen het op hoge temperatuur en aseptische machine, die een bufferrol speelt. Zijn voordeel is dat het de terugvloeiing van de sterilisator op hoge temperatuur kan vermijden, die de kwaliteit van melk en sap kan verzekeren. De melk en het sap kunnen in de inblikkende machine na slechts één sterilisatie worden ingeblikt. Voorts wanneer de inblikkende machine er niet in slaagt worden ingeblikt die, kunnen de sterilisator en de aseptische tank nog werken, en de melk bij op hoge temperatuur wordt geproduceerd kan blijven tijdelijk in de aseptische tank worden opgeslagen. Op deze wijze, wanneer de het vullen machine wordt hersteld, kunnen de materialen in de aseptische tank blijven in de het vullen machine worden gevuld. Er is geen behoefte om een desinfectiemachine op hoge temperatuur voor productie in werking te stellen. Het gebruik van aseptische tanks zal zeer de kosten van het bedrijf drukken en zal de kwaliteit van de producten van het bedrijf verbeteren. 1. Gemaakt van SUS304-roestvrij staal. 2. De grootte is met klantenvereisten in overeenstemming.

  Gratis offerte
 • Gister

  kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service

  Gister: De gistingstanks worden wijd gebruikt in zuivelproducten, dranken, biotechniek, geneesmiddelen, fijne chemische producten en andere industrieën. Het tanklichaam is uitgerust met tussenlaag, isolatielaag, het verwarmen, het koelen, en isolatie. Het tanklichaam en de hogere en lagere het vullen hoofden (of de kegels) worden verwerkt door het spinnen R hoeken. De binnenmuur van de tank is spiegel-opgepoetst, zodat is er geen sanitaire dode hoek. Het volledig ingesloten ontwerp zorgt ervoor dat de materialen altijd worden gemengd en in een pollution-free staat vergist. Het materiaal is uitgerust Aëroob gat, de schoonmakende pijp van CIP, mangat en andere apparaten.

  Gratis offerte
 • Emulgeringstank

  kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service

  Emulgeringstank: De functie van de emulgeringstank is één of meerdere materialen (in water oplosbare stevige fase, vloeibare fase of gelei, enz.) in een andere vloeibare fase op te lossen en het te hydrateren in een vrij stabiele emulsie. Het wordt wijd gebruikt voor zich de emulgering en het mengen van eetbare oliën, poeder, suikers en andere grondstoffen. Sommige deklagen en verven worden ook gebruikt voor emulgering en verspreiding. Het is vooral geschikt voor sommige moeilijk-aan-oplosbaarheidsadditieven zoals CMC en xanthan gom. Deze eenheid is gemakkelijk, stabiel, goed te werken in prestaties in homogeniteit, hoog in productieefficiency, gemakkelijk schoon te maken, redelijk in structuur, klein op gebied, en hoog in automatisering.

  Gratis offerte
 • het mengen van tank

  kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service

  Het mengen van tank: De het mengen tank heeft de voordelen van energie - besparing, corrosieweerstand, sterke productiecapaciteit, het geschikte schoonmaken, eenvoudige structuur, enz. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het mengen van zuivelproducten, suiker, andere elementen, en diverse drugs voor zich het eenvormige mengen na zich het mengen. Het is onontbeerlijk voor zuivelfabriek, drank, en farmaceutische fabrieken. apparaat van. Het materiaal is SUS304 of roestvrij staal 316.

  Gratis offerte
 • UHT-sterilisatiemachine

  kwaliteit Drank het Mengen Systeem Service

  De onmiddellijke de sterilisatietemperatuur op hoge temperatuur van UHT is 135-140℃, houdend 4 seconden om aan commerciële aseptische vereisten te voldoen. Het is een sterilisatieprocédé voor verse melk, korreldranken, en drankverwerking. Het te hoeven niet om bij kamertemperatuur worden opgeslagen, en de houdbaarheid kan tot 1-6 maanden zijn.

  Gratis offerte
Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.