Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

De Lijn van het glasflessenvullen

Hoogste het inblikken kwaliteit, onvergelijkelijk ontwerpconcept

Vraag een offerte aan
kwaliteit De Lijn van het glasflessenvullen Service
Thuis - De diensten - De Lijn van het glasflessenvullen

De Lijn van het glasflessenvullen

 • De Drank van de glasfles het Vullen Machine die (gas bevatten)

  kwaliteit De Lijn van het glasflessenvullen Service

  De drank van de glasfles het vullen de machine die (gas bevatten) introduceert: Het vullen en productie van sapdrank in glasfles. De functies van fles het spoelen, het vullen en het afdekken worden gerealiseerd op de alle-in-één machine. Het ontwerp van de gehele machine is wetenschappelijk en redelijk, met mooie verschijning en geschikt onderhoud.

  Gratis offerte
 • Het bier van de glasfles het vullen machine

  kwaliteit De Lijn van het glasflessenvullen Service

  Het Bier van de glasfles het Vullen de Machine introduceert: Het is een volledig-automatische geïntegreerde machine, die speciaal voor flessenspoelen, het vullen en het verzegelen van glasflessen van bierdranken wordt gebruikt. Het gehele proces realiseert automatisering. Het is een goede keus voor de meerderheid van mousserende wijn en bierfabrikanten. Eigenschappen van het bier van de glasfles het vullen machine: Het wordt gemaakt van SUS304-materialen de van uitstekende kwaliteit. De belangrijkste delen worden verwerkt door CNC werktuigmachines. De gehele machine keurt geavanceerde foto-elektrische opsporing goed om het verrichtingsstatuut van elk deel te ontdekken. Het heeft de voordelen van geen flessenvullen, geen kroonkurk-levering, hoge graad van automatisering, PLC touch screenverrichting, wetenschappelijk en redelijk ontwerp, mooie verschijning, volledige functies, geschikt verrichting en onderhoud, en hoge graad van automatisering

  Gratis offerte

Samenstelling van de machine van het glasflessenvullen:
Gecontroleerd door PLC, is de actie eenvoudig, nauwkeurig en gemakkelijk te handhaven. De belangrijkste elektrocomponenten zijn van Siemens, Mitsubishi en ander buitenland. Alle delen in contact met water worden gemaakt van voedselrang 304 tot het roestvrije staal van uitstekende kwaliteit, dat corrosiebestendig en gemakkelijk is schoon te maken. Gebaseerd op de berekening van 500ml-flessen, kunnen ongeveer 2000 flessen gebotteld water per uur worden gevuld. De gespleten het vullen machine kan worden geselecteerd om de materiaalkosten te drukken. De output is meer dan 2000 flessen/uur, worden drie in één het vullen machine geselecteerd, die was, het vullen en het afdekken integreert. De productieefficiency is hoog, is het vloeroppervlak klein, en de kwaliteit van drankproducten kan beter worden gecontroleerd.


De de drank van de glasfles het vullen machine bestaat uit drie delen: het schoonmaken, het inblikken en het afdekken. Geschikt voor plastic fles en glasfles. Het kan mineraalwater, ultrapurewater, sapdrank, wijn produceren, kan de wijn. Het is het ideale materiaal voor voedsel en drankfabrikanten.
 


De machinestructuur van het glasflessenvullen:
Volgens het daadwerkelijke productievolume, kunnen de halfautomatische en volledig-automatische flessen blazende machines worden geselecteerd. Na het eind van de productiedag, kan de flessen blazende machine blijven voor verscheidene uren produceren om de productie van de gebottelde water vullende lijn te ontmoeten van morgen. Door het materiaal van de waterbehandeling, kan het onzuiverheden, eigenaardige geur verwijderen, waterkwaliteit en ontzilting in het ruwe water zacht worden. Na wordt gesteriliseerd door ozon of ultraviolet, wordt het steriel water, dat in het vullende systeem van de gebottelde water vullende lijn wordt geïntroduceerd. Één deel wordt gebruikt voor wasflessen, en het andere deel wordt gebruikt voor het vullen in producten. Voor de gebottelde water vullende lijn met grote output, kan het eenvoudige platform van de flessenlading duidelijk niet omhoog met het tempo van productie houden, zodat moet het met automatische flessensorteermachine worden uitgerust om de gebottelde water vullende lijn te synchroniseren. Het half afgewerkte gebottelde water na het verzegelen moet visueel voor onzuiverheden door licht inspectiemateriaal worden geïnspecteerd om de kwaliteit te verzekeren. Inkjet en de etiketmachines zijn ook een belangrijk stuk van de gebottelde water vullende lijn, met inbegrip van Inkjet en laserstraal, dat worden gebruikt om de productiedatum van de dag te bespuiten. Volgens verschillende etiketmaterialen en flessentypes, worden de verschillende etiketmachines, de etiketteringsmachines of de roterende etiketmachines geselecteerd. De film verpakkende machine of de karton verpakkende machine worden gevestigd aan het eind van de gebottelde water vullende lijn, die wordt gebruikt om de producten in te pakken en hen te verzenden naar het pakhuis voor verkoop

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.