Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

heet vul bottelmachine

De zonsopgang gebruikt microbieel veiligheidsontwerp en zachte vullende technologie om aan de behoeften van het gehele assortiment met verschillende vullende processen te voldoen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit heet vul bottelmachine Service
Thuis - De diensten - heet vul bottelmachine

heet vul bottelmachine

 • Het wegen en het kwantitatieve vullen

  kwaliteit heet vul bottelmachine Service

  Het type van verwerkingsfles: HUISDIERENfles, glasfles, aluminiumfles Technische eigenschappen: Het online wegende instrument controleert nauwkeurig het vullende volume, niet-contact vullend ontwerp, veilig en hygiënisch Het betere ontwerp van het stroomkanaal, hogere vullende snelheid, pre-opgeslagen het vullen materiaal met verschillende volumetrische flessenvormen, klaar te gebruiken aangezien u aanpast.

  Gratis offerte
 • stroommeter het vullen

  kwaliteit heet vul bottelmachine Service

  Het type van verwerkingsfles: HUISDIERENfles, glasfles, aluminium bottleTechnical eigenschappen: De stroommeter controleert nauwkeurig het vullende volume, niet-contact vullend ontwerp, veilig en sanitair De automatische vervalste kop van CIP, optimaal van de de vullende klepstroom van CIP het kanaalontwerp, om ervoor te zorgen dat het het schoonmaken proces van residu's schoon en vrij is, geschikter voor lichtgewichtflessen, hetopgeslagen vullen en assemblagemethodes van de verschillende vormen van de volumefles, omzetting is uiterst geschikt en snel Gemakkelijker te handhaven

  Gratis offerte
 • Vullende mechanische klep

  kwaliteit heet vul bottelmachine Service

  Het type van verwerkingsfles: HUISDIERENfles, glasfles, aluminiumfles Technische eigenschappen: de terugkeerpijpen van de gebruiks heeft de verschillende lengte om het vloeibare niveau Hygiënische ontwerp te controleren, het vullen twee opties van terugvloeien en geen terugvloeien, en de vloeibare niveaunauwkeurigheid kan worden verbeterd door te zuigen. Behoort tot lagere investering en bedrijfskosten

  Gratis offerte

Het vruchtensap, theedranken, mengde melkdranken, vloeibaar voedsel, korrelige dranken, functionele dranken, melkthee, koffie… Tegenwoordig, eindeloos komen de nieuwe soorten dranken te voorschijn in. De niet gestoomde dranken zijn rijk en divers aan smaak in types, die in de markt zeer populair zijn. Hoe te om de smaak van de drank te verzekeren? Hoe te om het gedobbelde fruit die van drank bevatten fruitkorrels te behandelen? Hoe kan ben hygiëne, vullende nauwkeurigheid en temperatuur gewaarborgd?


De zonsopgang gebruikt microbieel veiligheidsontwerp en zachte vullende technologie om aan de behoeften van het gehele assortiment met verschillende vullende processen te voldoen. U kunt het beste behandelingsproces voor elk product krijgen.

Drank het hete wordt vullen over het algemeen gebruikt in de productielijn van geconcentreerd verminderd sap. Dit soort sap wordt gemaakt van geconcentreerd sap of fruitpoeder, met stroop en drankadditieven gemengd, (85-100 ℃) ongeveer 30 minuten, gepasteuriseerd en dan gevuld. De houdbaarheid van dit soort sapdrank is lang, gewoonlijk ongeveer één jaar, maar de smaak en de voedingsmiddelen van de drank zullen zeer verloren worden tijdens verwerking. De koude irrigatie is over het algemeen geschikt voor de productie van natuurlijk vruchtensap of warmtegevoelige dranken, of neutrale dranken zoals melk. Dit soort sap in de productie zonder enige additieven en water, na de onmiddellijke sterilisatie met ultrahoge temperatuur van de sterilisatiemachine, in vrij het steriele milieu vullen, gewoonlijk dit soort drankhoudbaarheid is hoogstens ongeveer één maand, en de productie, het vervoer en de opslag van drank moeten in een lage temperatuurmilieu zijn. Dit soort drank heeft goede smaak en geen verlies van voeding, dat de tendens van drankproductie is.


Samenstelling van hete het vullen machine
HUISDIERENfles is de hete het vullen machine één van het belangrijkste materiaal in de hete vullende productielijn, die uit drie in één machine van fles het spoelen, het vullen en het afdekken samengesteld is. Tegelijkertijd, is het ook uitgerust met materieel terugkeertank en omloopsysteem; Te hoeven de de flessen spoelende en vullende delen niet om door transportband worden verbonden, en worden vervoerd door sterwiel. De machine is volledig automatische controle, eenvoudige en geschikte verrichting, gemakkelijk om materiaallay-out en sanitair milieucontrole en productiebeheer te vullen.
Principe van het hete vullen
De ingrediënten van hete het vullen materialen van HUISDIERENflessen zijn vrij verschillend van die van gewone water of gasdrankmaterialen, en de vullende methodes en de vullende processen zijn ook verschillend. Daarom is de structuur van hete het vullen machine vrij verschillend van dat van gewone het vullen machine in het vullen van cilinder, het vullen klep en beheersysteem.
1. Omdat de ingrediënten van hete het vullen materialen zoals sap, thee, koffiemelk en functionele gezondheidsdranken verschillend zijn, bevatten wat hoog suikergehalte, bevatten wat zelfs pectine en theofylline, hebben wat hoge middelgrote viscositeit, en wat zijn gemakkelijk om tijdens het vullen te borrelen.
om lange houdbaarheid en stabiele kwaliteit van dranken te verzekeren, wordt vullen het op hoge temperatuur vereist, en de temperatuur is gewoonlijk ongeveer 88 ℃.
Tegelijkertijd, vereist men ook dat de interne structuur van de het vullen cilinder vlot is, gemakkelijk schoon te maken, en er zijn geen CIP schoonmakend dode hoek. De delen in contact met de materialen worden gemaakt van 0Cr19Ni9-roestvrij staal, en intern en de buitenoppervlakken is vlot. Ruwheidsra ≤ 0,8 wordt vereist.
2. De hete het vullen machine keurt de vullende wijze van ernst het vullen en negatieve drukterugvloeiing goed
Na sterilisatie de met ultrahoge temperatuur van UHT, wordt het materiaal gepompt aan de hogere cilinder van de het vullen machine om een bepaalde hoofddaling met de te vullen mond van de HUISDIERENfles te handhaven. Het materiaal wordt ingespoten in de HUISDIERENfles door de hogere pijpleiding van de het vullen klep en de het vullen klep. Tegelijkertijd, is de uitlaatventilator uitgerust met zuigingsventilators in worktable. De zuigingsingang wordt verbonden aan de buffertank. Wanneer de het vullen machine is begonnen, wordt de lucht in de HUISDIERENfles snel gezogen weg door de terugkeerpijp van de buffertank, de lagere cilinder en de het vullen klep, en een negatieve druk wordt gevormd. De vullende snelheid wordt versneld, en het schuim van de flessenmond wordt gezogen weg en in de HUISDIERENfles op hoog vloeibaar niveau snel gevuld, en het hoge vloeibaar niveau of volledige flessenvullen van de fles wordt gevormd.
3. Eisen ten aanzien van hoog vloeibaar niveau in HUISDIERENfles na het vullen
Het hoge vloeibare niveau of de volledige fles worden vereist voor het hete vullen van HUISDIERENfles, om de invloed van overblijvende zuurstof op lucht op de kwaliteit van drank te verminderen. Tegelijkertijd, kan het hete gas van het materiaal van de flessenmond enkele lucht ook vervangen, die voor het recentere proces om de fles te gieten bevorderlijk is, de flessenmond en de hoogste oppervlakte van de binnenkant van kroonkurk te steriliseren, en verder de kwaliteit van de drank te verzekeren

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.