Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Blikken het Vullen Machine

Intelligente zonsopgang - Blikken het Vullen Machine Één de einde geïntegreerde dienst

Vraag een offerte aan
kwaliteit Blikken het Vullen Machine Service
Thuis - De diensten - Blikken het Vullen Machine

Blikken het Vullen Machine

 • Zonder lucht - Blik vullende en verzegelende machine

  kwaliteit Blikken het Vullen Machine Service

  Deze die machine is een soort materiaal op basis van het verteren en het absorberen binnenlandse en buitenlandse (zonder gas) wordt ontwikkeld gemakkelijk om blikken het vullen van en het verzegelen van machine (verzegelende machine) te trekken. Het principe van luchtdruk het vullen wordt goedgekeurd. Wanneer de lege tank het opheffende dienblad door het wijzerplaatwiel ingaat, zijn de het vullen klep en de lege tank gecentreerd, en de lege tank wordt opgeheven en verzegeld. Ondertussen, wordt de klephaven van de het vullen klep automatisch geopend. Wanneer het vullende vloeibare niveau de de pijphaven van de klepterugkeer blokkeert, zal het vullen worden tegengehouden. De blikken worden verzonden naar het verzegelende machinehoofd door haakketting. Het deksel wordt verzonden naar de het vullen haven door de GLB-voeder en het pershoofd. Wanneer het ondersteunende mechanisme wordt opgeheven, worden de druk hoofdpersen de tankmond, en het verzegelende wiel pre afgedekt en dan verzegeld. Nadat de kruik wordt verzegeld, wordt het ontslagen door de klopper en uit de tank。 dan vervoerd

  Gratis offerte
 • Blikken het Vullen Machine Geïntegreerde machine

  kwaliteit Blikken het Vullen Machine Service

  Blikken machine het Vullen van de Machine (gelijke druk) de verzegelende combinatie - het is hoofdzakelijk geschikt voor de productieondernemingen van gas-bevattend dranken en bier. Het is een beroepsuitrusting voor het automatische vullen en het verzegelen van blikken. Door automatisch blikkenvervoer, het automatische vullen, het automatische verzegelen, automatische blikkenlevering en andere systemen, is het het verbetert zeer arbeidsefficiency en verstrekt een betrouwbare waarborg die voor bier met kwaliteit en hoeveelheid vullen. Deze machine is het kernmateriaal van de bier verpakkende productielijn. Tijdens het vullende proces van geluchte drank, zullen borrelen, ontevredenheid, het hoge of lage vloeibare niveau, zuurstofverhoging en knelpunt de lucht de norm de overschrijden, en de krassen en de misvorming die tijdens het het verzegelen procédé, enz., direct leiden tot de verhoging van productverlies, daardoor verhogend de kosten. Daarom beïnvloedt de kwaliteit van de ingeblikte gas het vullen machine direct de economische voordelen van de onderneming。

  Gratis offerte
 • De productielijn van de blik vullende machine

  kwaliteit Blikken het Vullen Machine Service

  Wij dienen een voedsel kunnen productielijn ontwerpen, vrije tijdsvissen ingeblikte productielijn, ingeblikte zeevruchtenverwerking, de verwerkingsmateriaal van het vleesvoedsel, en een professionele fabrikant van het materiaal van de voedselverwerking. Het integreert onderzoek, ontwerp, productie, vakmanschap, verkoop en de dienst.

  Gratis offerte

De sprankelende drankproductielijn is een soort sprankelend drankproces, dat bevat een bepaalde hoeveelheid gas en in de drank ingespoten. Dit die soort drank, ook als „opblaasbare drank“ en „zachte drank wordt bekend“, wordt gebruikt om drankmateriaal te vervaardigen en een systematisch sprankelend materiaal van de drankproductie te vormen. Het basisproces van drankproductie is als volgt: het ruwe water wordt gefiltreerd, gesteriliseerd door ultraviolet om steriel water te vormen, wordt de suiker opgelost, en de stroop wordt verkregen na fijne filtratie. Meng de ingrediënten in aandeel, en voeg dan passend bedrag van stroop toe om de eerste drank te vormen. Nadat het materiaal door het bevriezende systeem wordt bevroren, de temperatuurdalingen aan 0-4 ℃. De gekoelde drank wordt gemengd met kooldioxide in de mixer om sprankelende drank te vormen. De drank wordt direct verzonden naar de het vullen machine om door de drankpomp te vullen.

 

Het productieproces van de productielijn van de sodadrank van gemakkelijke tekening kan begint van de filtratie van bronwater:
Van de van de bron bronwatertank → waterpomp → de filter van verschillende media → activeerde van de het natrium ionenfilter → van de koolstoffilter → van de de precisiefilter → RO van de de omgekeerde osmoseeenheid → van de de ultraviolette sterilisatielamp gebeëindigde het watertank →. Drank die mengen: de stroopfilter → van de suiker smeltende pot → het mengen van de het water koelere plaat → van de tank→ beëindigde de duplexfilter → van de de warmtewisselaar→ hoge macht van het de stoomwater van de mixer→ Co2 filter → drank. Drank die verpakken: fles die isobarische het vullen → machine → spoelen die of → die warme fles → afdekken afdekken → drogen die → codage→ film verpakking etiketteren.

De sprankelende die drank door de productielijn van pop wordt geproduceerd kan sprankelende drank wordt geproduceerd door te mengen. Het materiaal inbegrepen in de productie omvat: de suiker smeltende die pot wordt door stoom verwarmd door de boiler wordt geproduceerd, of de elektrische suiker smeltende pot wordt ook gebruikt voor suiker het smelten. Het kan onophoudelijk in het milieu op hoge temperatuur worden bewogen. Als de gebruikte suiker niet zuiver is, moet het door stroopfilter worden gefiltreerd om de kwaliteit van de drank te verzekeren het genoeg goed proeft. De ingrediënten omvatten aroma's, aroma's en stabilisatoren in andere volgorde.

Volgens de types, kunnen de productiemethodes van pop sprankelende drankproductielijn kunnen in twee types worden verdeeld: het primaire mengen zich en het secundaire mengen zich. Het primaire mengen zich is geschikt voor die met minder output. De stroop en het water worden gepompt in het het mengen zich vat tegelijkertijd door twee pompen voor zich het mengen, en met kooldioxide voor zich drank het mengen dan gevuld. Het secundaire mengen zich: het water en de suiker worden respectievelijk gegoten in de opslagtank door de drankpomp, worden het water en de stroop ingespoten in het definitieve het mengen zich vat door de pomp van de mixer voor zich het mengen en het mengen zich, en wordt de kooldioxide gevuld voor zich het mengen en het vullen. Hoger het veelvoud van de geluchte drank het vullen machine, de meer vaten de mixer en meer gebruikte waterpompen. Het automatische vloeibare niveau kan direct van de buitenkant worden bekeken. De re carbonatietank is uitgerust met een slangbuis met koelmiddel. om voldoende contacttijd tussen kooldioxide en gezuiverd water te verzekeren, wordt de kooldioxide geladen alvorens de carbonatietank in te gaan. Het sprankelende materiaal gaat de het vullen machine in en vult snel de fles.

 

Omdat de geluchte drank heel wat kooldioxide bevat, en de kooldioxide bij 0-4 ℃ voor combinatie met drank geschikt is, kan de kooldioxide goede oplosbaarheid in dergelijke omstandigheden bereiken. Momenteel, is het geschikt voor drank bevriezend systeem, dat koud watersysteem wordt genoemd. Ook genoemd geworden harder, is de harder een soort machine om koelingseffect door van de dampcompressie of absorptie cyclus te bereiken. De vloeistof kan door de warmtewisselaar vloeien om de lucht of het materiaal te koelen. De harder van de stoomcompressor bestaat uit vier belangrijkste onderdelen van de de koelingscyclus van de stoomcompressie (compressor, evaporator, condensator, een deel van de metende apparatenvorm), kunnen deze machines verschillend koelmiddel realiseren. De koelmiddelen in absorptieharders worden en het kiezelzuurgel in stedelijk water wordt gebruikt gebruikt worden gebruikt als deshydratiemiddelen dat. De absorptieharders gebruiken water als koelmiddel, en baseren zich op de water en lithiumbromideoplossing tussen hen om een sterke affiniteit van koelingseffect te bereiken. Als de temperatuur van de drank vrij hoog is en het neer moet snel koelen, kunnen wij nadenken verhogend het plaatruilmiddel om de het gebied en het contactsnelheid van de hittedissipatie door de vleugels van de hittedissipatie te versnellen.


 

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.