Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Water Vullende Lijn

De lijn van de waterinjectie verwijst naar productie van 250-2000ml gebotteld water die, die elk systeem aansluiten door luchtleidingen en, en hen door draden en kabels voor productie vervoeren verbinden.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Water Vullende Lijn Service
Thuis - De diensten - Water Vullende Lijn

Water Vullende Lijn

 • Het automatische wegen - vullende waterlijn

  kwaliteit Water Vullende Lijn Service

  Het type van verwerkingsfles: HUISDIERENfles Technische eigenschappen: het kwantitatieve wegen en nauwkeurige controle van het vullen van gewicht kunnen het zonsopgang vullende ontwerp, het veilige en hygiënische, uitstekende ontwerp van het stroomkanaal, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, de gewichtsgegevens van elke fles verzamelen, kunnen pre-opslag het vullen en assemblagemethodes van verschillende volumetrische flessenvormen, en het is geschikt en snel om productie te veranderen.

  Gratis offerte
 • Het vloeibare niveauopsporing vullen

  kwaliteit Water Vullende Lijn Service

  Het type van verwerkingsfles: HUISDIERENfles Vloeibare niveauopsporing, kwantitatieve en nauwkeurige controle van het vullen van vloeibaar niveau, niet-contact vullend ontwerp, veilig en hygiënisch. Uitstekend agentontwerp, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken De nauwkeurigheid van het vloeibare niveau wordt niet beïnvloed door de nauwkeurigheid van de fles zelf

  Gratis offerte
 • stroommeter het vullen

  kwaliteit Water Vullende Lijn Service

  Technische kenmerken: De stroommeter controleert nauwkeurig het vullende vullende ontwerp van het volume niet-Contact, het veilige en hygiënische Automatische valse ontwerp van het de stroomkanaal van de de kop Optimale CIP vullende klep van CIP om schoon en geen residu tijdens het schoonmaken te verzekeren kiest verschillende stroommeters volgens het geleidingsvermogen van water Hogere vullende snelheid Geschikter voor lichtgewichtflessen De pre-opgeslagen het vullen en assemblagemethodes van de verschillende Omzetting van volumetrische flesvormen is uiterst geschikte en snelle Gemakkelijker te handhaven

  Gratis offerte
 • Het mechanische klep vullen

  kwaliteit Water Vullende Lijn Service

  Technische kenmerken: Controleer het vloeibare niveau met de pijpen van de terugkeerlucht van verschillende lengten het Hygiënische ontwerp Daar twee opties is om te vullen of geen terugvloeiings Lichtgewichtflessen kunnen worden bereikt

  Gratis offerte

Klein flessenwater die vullen:  Het water is niet plaatste in steen. Het is een product met vele facetten: mineraalwater, gezuiverd water, of andere soorten drinkwater. Welk soort technologie wordt gebruikt om de productie van broomzuurzout te verhinderen? Hoe maakt de mechanische het vullen klep elke fles water van onzuiverheden glashelder en vrij? Welk soort technologie wordt gebruikt om hoge snelheid, het high-precision vullen, flessengewicht te minimaliseren te bereiken of?

De zonsopgang, als deskundige in vloeibaar product vullende technologie, kan altijd de beste oplossing in een verscheidenheid van productvormen vinden.


Grote fles water die vullen: De beschikbare grote HUISDIERENflessen van 2.5L aan 20L zijn meer en meer populair met consumenten toe te schrijven aan hun hoog hygiëne en gemak voor het dragen en het drinken.

Hoewel allebei tot de vullende reeks van het HUISDIERENwater behoren, hebben de grote flessenwater het vullen machine en de kleine flessenwater het vullen machine volledig verschillende overwegingen: hoe te om dat de fles zich niet tijdens het vullende proces ervoor te zorgen uitbreidt? Hoe te om flessen met handvatten te behandelen? Hoe te om de structuur van het materiaal beknopter en stabiel terwijl het rekening houden van met diverse flessentypes te maken?

Het water van de zonsopgang keurt de grote fles het vullen machine niet-terugvloeiings niet-contact het vullen goed, en de flessenmond heeft geen contact met de het vullen klep, die secundaire verontreiniging van drinkwater kan verhinderen. De vullende machine kwantitatieve methode heeft het wegen kwantitatieve en vloeibare niveauopsporing kwantitatief voor selectie. De gewichtsnauwkeurigheid van het wegen en het kwantitatieve vullen wordt niet beïnvloed door het volume van de fles, en de kwantitatieve nauwkeurigheid is hoog; de kwantitatieve vullende nauwkeurigheid van vloeibare niveauopsporing wordt niet beïnvloed door de volumenauwkeurigheid van de fles zelf, en de vloeibare niveaunauwkeurigheid is hoog. De het vullen klep keurt schoon verbindingsontwerp, hygiënische stroomweg goed, keurt de dynamische verbinding diafragmaverbinding, met lange levensuur, snelle en langzame dubbel-snelheids vullende methode, snel vullende snelheid goed. Het fles-vormige deel kan een quick-change structuur goedkeuren.

   

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.