Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Ultra Schone het Vullen Machine

VHP van deze productielijn keurt droog-inpakt technologie goed, die heel wat middelen voor klanten onder het gebouw van het verzekeren van productkwaliteit bewaart

Vraag een offerte aan
kwaliteit Ultra Schone het Vullen Machine Service
Thuis - De diensten - Ultra Schone het Vullen Machine

Ultra Schone het Vullen Machine

 • Ultra het Hygiënische filling-Warme Vullen

  kwaliteit Ultra Schone het Vullen Machine Service

  Wanneer u een adsorptie zoekt gebruikt systeem-het hoog-zoute dranken en hitte-energie dranken, die adsorptie in een milieu op hoog niveau kunnen verzekeren, en 100 of mechanische kleppen respectievelijk, hoge snelheidsadsorptie, en schoonmaken en geen residu kunnen gebruiken. De schone middelgrote machine van de temperatuurterugwinning zal uw beste keus zijn. De ultra-schone middelgrote temperatuurselectie is een combinatie van zuigingstechnologie en thermische selectietechnologie. Het procédé van de zuigingsdesinfectie wordt toegepast, en het heeft de kenmerken van het procesproducten van de hitteterugwinning. Zijn hoofdlijnen zijn: 1. Verminder de het verwarmen lagere temperatuur van het product, de temperatuur; 2. Druk de kosten van verpakkingsmaterialen; 3. Handhaaf het behoud en het aroma van het product; 4. Vermijd flessenuitbreiding tijdens het vullende proces.

  Gratis offerte
 • Ultra het Hygiënische filling-Omringende Vullen

  kwaliteit Ultra Schone het Vullen Machine Service

  De zonsopgang keurt ultra-schone kamertemperatuur vullende technologie goed. Hetschone kamertemperatuur vullen is de kerntechnologie van het aseptische vullen. Het keurt strikte desinfectietechnologie goed en vult de producten in een 100 niveaumilieu bij kamertemperatuur om ervoor te zorgen dat de producten in het vullende proces zijn. Het wordt niet verontreinigd door het vullende milieu. Terwijl efficiënt en schoon het zijn, kan het kamertemperatuurproces de het verwarmen tijd van het product ook verminderen, en de voedingsstructuur en het aroma van het product beschermen tegen schade. Er zij op gewezen dat kunnen de normale onderbrekingen van de temperatuur vullende technologie door de ontwerpbeperkingen van het hete vullen, en de diversificatie realiseren en lichtgewicht van het ontwerp van de verpakkingsmateriaalvorm, het gewicht van de fles verminderen, en de kosten stroomlijnen.

  Gratis offerte
 • Ultra het Hygiënische filling-Koude Vullen

  kwaliteit Ultra Schone het Vullen Machine Service

  De gepasteuriseerde melk, de yoghurt, het verse fruit en het groentesap en andere producten moeten in een schoon milieu worden verzameld, en en bij lage temperaturen worden vervoerd om het originele aroma en de voedingsstructuur van het product worden opgeslagen te verzekeren. De zonsopgang keurt de koude ketting van ESL goed recyclerend de koude kettingsadsorptie van ESL om de hoeveelheid materiële verpakkingsmaterialen en door verwerking te controleren om de hoeveelheid van het milieu te controleren, en het product recyclingsprocédé uit te voeren bij lage temperatuur, kan de lage temperatuur de groei van babys remmen, zonder enige omstandigheden toe te voegen daal om de kwaliteit van producten te verzekeren.

  Gratis offerte

De analyse van de zonsopgang van schoon en ultra-schoon het aseptische vullen procédé materiaal en vullende procestoepassing van HACCP-methode

De ultra Schone het vullen machine is één van de recentste generatie van high-end vloeibare het vullen machines. Het kenmerkt de volledig automatische systemen van CIP en COP om tank en het vullen kleppen en machine binnenlandse oppervlakten te desinfecteren. Tegelijkertijd, moet de ultra schone het vullen machine ook kroonkurk en de lege fles desinfecteren om een schone staat te bereiken.

Wij gebruiken een hoog prestaties ultra schoon vullend systeem dat een stabiele output van 8000BPH aan 36,000BPH verstrekt en fles van 150ml aan 2.5L kan behandelen.

 

Met de ontwikkeling van economie en de verbetering van de levensstandaarden van mensen, worden de gezondheidseisen ten aanzien van diverse dranken (water, sap, thee, bier, zuivelfabriek, enz.) hoger en hoger, zodat het schone en ultra-schone wordt vullen gebruikt in de materiaaltechniek van drankprojecten. De technische methodes worden meer en meer gemeenschappelijk. Op deze wijze, kunnen wij het doel van schone en economische productie bereiken en de groeiende vraag van klanten voor gezondheid ontmoeten. De levering van materiaal en technologie met de beste prestaties en prijs aan klanten en de productie van bevredigende producten zijn een gemeenschappelijke zorg voor drank verpakkende fabrieken en de fabrieken van het drankmateriaal geworden. Voor drankfabrieken, is de economische toepassing van materiaal, vooral het vullen en vullende apparatuur, altijd het doel geweest dat door de industrie wordt nagestreefd. Het gebruik van technische en economische waardeanalyse en vergelijking, en de methode van risicoanalyse en controle van het vullende proces zijn een betere manier om schoon en ultra-schoon aseptisch drank het vullen materiaal in de techniek van het drankproject toe te passen.

1. Proceseisen ten aanzien van het ondersteunende materiaal van schone en ultra-schone dranktechniek. De opmerkelijkste eigenschap van het schone en ultra-schone het aseptische die vullen procédé is dat de dranken door het geselecteerde materiaal worden gevuld en overeenkomstig de gezondheidsattributen van de drank origineel zijn.

Het beheert het HACCP-beheer van materiaal van menselijke verrichting, de waardeprestaties van het machineproces, grondstoffennetheid, hygiëne en steriliteit, en schoon sterilisatiepersoneel in vele milieu's van ruimte en grond, naadloze sanitaire verbinding van drank ondersteunend materiaal, en het vullende de prestaties van de productielijnverrichting Stabiele en betrouwbare, geschikte en grondige schoonmaken, de hygiëne en de veiligheid hebben welomlijnde technische specificaties en vereisten.

1.1 productie van schone en ultra-schone gevulde de behandelings→ desionisatie → die van het drank-proces ruw water→ water → koken die → drankpuree (60~80℃, 2~4min) koelen - de sterilisatie → van de filtratie (200 de doek van de netwerkfilter) Verzoening → (toevoegend diverse additieven en vitamine C) onmiddellijke (UHT137℃, 5, 10, 15s) het koelen → het ontgassen → aseptische doorweekt vullen → die het met ultrahoge temperatuur (normale temperatuur, middelgrote temperatuur) → → lichte van de het etiket→ Krimpfolie → van de inspectie→ koker de onderdompeling van de de codage→ gebeëindigde lege fles → of van de neveldesinfectie → steriele waterspoeling afdekken of online fles het blazen (de fles decodeert) → van de het waterspoeling van de neveldesinfectie → steriele kroonkurk → of bespuit steriele desinfectie → de Slag van de waterspoeling → droog met steriele lucht

1.2 maak en ultra-maak het vullende procestechnologie Schone vullen (CleanFilling) schoon schoon en ultra-maak vullende het procestechnologie schoon (van ultra-CleanFilling) is gebaseerd op het principe die van microbiële omheiningstechnologie en HACCP-de kwaliteitscontroletheorie, schoon het vullen materiaal, in een schoon vullend milieu met behulp van, vult gesteriliseerde materialen in schone verpakkingsmaterialen zonder het toevoegen van bewaarmiddelen en het verzegelen, om het doel te bereiken om de producthoudbaarheid uit te breiden.

1.2.1 de ontwerpeisen ten aanzien van schoon en ultra-schoon het vullen materiaal het belangrijkste materiaal van het aseptische vullen moeten het sanitaire ontwerp, hoofdzakelijk in de pijpleiding en kleptechnologie, het oppoetsen van de materiële oppervlakte, het ontwerp van de oppervlaktevorm van belangrijke gebieden ontmoeten, en de selectie van anticorrosief het heeft voordelen in vele aspecten zoals materialen, en het komt ook met een volledig automatisch schoonmakend systeem (van CIP), een sterilisatie (SLOKJE) systeem, en een schoonmakend systeem van het materiaal buitenschuim (COP). Bovendien wordt de aseptische koude het vullen machine ontworpen met zijn eigen unieke het aseptische vullen klep en aseptische het afdekken machine. Al deze maatregelen zorgen ervoor dat het materiaal niet het materiaal opnieuw zal verontreinigen. Het is een optie voor schoon en ultra-schoon het vullen materiaal. Belangrijke te overwegen aspecten.

1.2.2 de sterilisatie van verpakkingsmaterialen, lege flessen en kroonkurken de desinfectie van beschikbare HUISDIEREN lege flessen en kroonkurken is hoofdzakelijk door een sterilisator van de injectieonderdompeling of een vijf-in-één sterilisator te gebruiken die een nevelmethode gebruiken. De schone en ultra-schone het vullen lijnfles met lage snelheid gaat het ontsmettingsmiddel in wanneer er undisinfected lucht het blijven zijn. Deze lucht wordt gelost door de fles met het ontsmettingsmiddel te vullen. De binnen en buitenoppervlakten van de fles moeten ook volledig in het ontsmettingsmiddel worden ondergedompeld en voor een tijdjetijd blijven om ervoor te zorgen dat de bacteriën volledig, en dan gieten de fles van ontsmettingsmiddel worden gedood en een steriele water vork-duim HUISDIERENfles voor een korte interne en externe nevelbehandeling gebruiken. De HUISDIERENflessen van de hoge snelheids vullende lijn moeten met ontsmettingsmiddel worden bespoten en worden gegoten, en met aseptisch water worden gegoten. Dan gebruiks steriele lucht (niveau 100) met dezelfde druk zoals de fles om te blazen, vooral kroonkurk geblazen droog moet zijn, om verder ervoor te zorgen dat het verwerkingsproces in een steriel milieu wordt uitgevoerd.

1.2.3 de vergelijking van HUISDIERENflessen in de twee vullende processen worden gebruikt het kan worden gezien van het vullende proces dat de eisen ten aanzien van HUISDIERENflessen in de twee vullende methodes die verschillend zijn.

Het hot-filling procédé vereist dat de HUISDIERENfles op hoge temperatuur van 85-92°C zonder misvorming kan weerstaan, die verhogend de kristalliniteit van het HUISDIERENmateriaal, en tegelijkertijd vereist beperkend de veroorzaakte spanning tijdens fles het blazen. De HUISDIERENflessen het gebruik hebben de volgende kenmerken: de muurdikte van de fles, de duidelijke ribben van de flessenmuur om hitteinkrimping, en het vereiste van een kristallijne flessenmond te verhinderen, die zeer de vrijheid van flessenontwerp beperkt. Het aseptische koude vullen kan lichtgewichtflessen (maximum hittebestendige temperatuur 70℃) en standaardkappen gebruiken, wat zeer de kosten van flessen en kappen drukt, en kan flessentypes vrij kiezen en ontwerpen.

1.2.4 de ingrediënten met gezuiverd waterwater is de meest gebruikte grondstof in drankproductie. De hoeveelheid ionen en opgeloste zuurstof in het water, en de grootte van pH, kunnen de kwaliteit van de drank beïnvloeden. Het gezuiverde water is het water met de minste ionen, maar het is noodzakelijk om bepaalde maatregelen te treffen om de opgeloste zuurstof onder een bepaalde inhoud te beperken, omdat de opgeloste zuurstof in het water het organische stof en de vitamine C in de drank tijdens het verwerkingsproces kan oxyderen, daardoor kunnen het maken van de drank donkerder en de maatregelen kleuren om het aroma te veranderen en de opgeloste zuurstof te verminderen zijn door te ontgassen en het desoxyderen van gezuiverd water alvorens te vullen, of door N2 en Co2 en andere methodes te introduceren om het te verwijderen. De voorbereiding van zuiver water vereist mechanische filters, precisiefilters, over het algemeen geactiveerde koolstoffilters, en primaire of secundaire de omgekeerde osmoseapparaten van RO. De specifieke voorwaarden kunnen volgens het lokale waterverslag over de kwaliteit worden aangepast.

2. De analyse van de technische en economische waarde van schoon en ultra-schoon procesmateriaal en huidige hot-filling verwerken materiaal

2.13 vergelijking van proceskenmerken en materiaalinvestering

2.1.1 vullende proceskenmerken: Het traditionele hete vullen kan in twee types worden verdeeld, is men hete vullen het op hoge temperatuur boven 80℃, en andere is middelgrote temperatuur die vullen en dan wordt het product verwarmd aan 65~75℃. ‚S-sterilisatie. In deze twee methodes, is er geen behoefte om het product, de fles en GLB te steriliseren afzonderlijk, enkel het product te houden bij op hoge temperatuur voor een long enough tijd om de fles en GLB te steriliseren. Het aseptische vullen eerste moet het product, de fles, en GLB steriliseren afzonderlijk, en dan een aseptisch milieu invullen tot het volledig alvorens het aseptische milieu te verlaten wordt verzegeld. Van de vergelijking van de twee processen, is het grootste verschil de tijd de drank wordt verwarmd. Zoals we allen weten, langer de thermische behandelingstijd, groter het effect op de kwaliteit en de smaak van de drank. Het aseptische vullen onmiddellijke sterilisatie overschrijden de met ultrahoge temperatuur van gebruiksuht, en de thermische behandelingstijd van het materiaal geen jaren '30, en het sterilisatieeffect kan in de omstandigheden op hoge temperatuur worden gewaarborgd. De sterilisatiemethode die in het hete vullen wordt gebruikt houdt het materiaal lange tijd in een staat op hoge temperatuur, die ernstig de smaak, de kleur en de warmtegevoelige voedingsmiddelen (zoals vitaminen) inhoud van het product beïnvloedt. Bovendien vanuit het perspectief van de productielijnconfiguratie, wanneer de het vullen machine ontbreekt en ophoudt, zal een deel van het materiaal dat door de hete vullende methode wordt verwerkt terugkeren om de het verwarmen tijd te verlengen, die ernstig de kwaliteit van de volledige partij producten zal beïnvloeden, terwijl het aseptische koude vullen niet zal Dit fenomeen voorkomen. Het materiaal is gekoeld aan kamertemperatuur na onmiddellijke sterilisatie, en zijn kwaliteit zal niet beïnvloed worden wanneer geplaatst in een steriele tank.

2.1.2 de vrij schone en ultra-schone het aseptische vullen technologie van materiaalinvestering is geschikter voor de productie van melk, thee, sap, en de zuivere dranken van het ontwerpbier in termen van zijn technologische kenmerken. Het heeft de voordelen om kleur, aroma, en smaak te handhaven. De onvergelijkelijke voordelen van het hete vullende proces. De materiaalconfiguratie wordt getoond in Lijst 1.

2.2 de vergelijking van de diverse kosten van schone en ultra-schone aseptische en hete koude die vullend de diverse kosten van het aseptische koude vullen en het hete vullen vermeld door M. Hans Sindel van Cliance-Co., wordt Ltd getoond in Lijst 2 vullen. Het kan van Lijst 2 worden gezien dat de initiële investering van het aseptische koude vullen vrij groot is, maar omdat de grondstoffenkosten en de bedrijfskosten van het aseptische koude vullen vrij laag zijn, snel zal het worden teruggekregen

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.