Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

het aseptische vullen lijn

Voorzie klanten van het vullen van productielijn en one-stop dienst die integrades Chinese aseptische drank vullende technologie vooruitging.

Vraag een offerte aan
kwaliteit het aseptische vullen lijn Service
Thuis - De diensten - het aseptische vullen lijn

het aseptische vullen lijn

 • Aseptische Natte Hoge snelheid het Aseptische Vullen Lijn

  kwaliteit het aseptische vullen lijn Service

  Maximaliseer productiviteit en flexibiliteit Is de zonsopgang aseptische productielijn geschikt voor sap, thee, sportendranken, melk, yoghurt en dranken op basis van melk.

  Gratis offerte
 • Aseptische Natte het Aseptische Vullen Lijn Met lage snelheid

  kwaliteit het aseptische vullen lijn Service

  Kleinere voetafdruk, snellere spel en maximale flexibiliteit. Is de zonsopgang aseptische productielijn geschikt voor sap, thee, sportendranken, melk, yoghurt en dranken op basis van melk.

  Gratis offerteDe aseptische Beoordeling van het lijnproduct:

De verpakking van een aseptische drank betekent overwegend elke variabele die zijn uitvoerbaarheid zal beïnvloeden, en listig een pakket dat het originele profiel van uw drank zal bewaren. Met hulp van Zonsopgang Intelligente wetenschappelijke deskundigen in drank, verpakking en industrieel ontwerp vroeg binnen het proces, kan uw productiefles drankintegriteit beschermen.

 

Voordelen

 • Waardevol drankinzicht: Fysieke, chemische en sensorische analyses om drankgedrag tijdens een bepaalde HUISDIER verpakking te kwalificeren.
 • het resulteren in aangewezen vullende de kwaliteitsbeoordeling van het oplossingspakket: Kwalificatie van ontsmetting en het verzegelen prestaties, chemisch residu, en microbiële analyse ter plaatse om totale hygiënische naleving ervoor te zorgen.
 • Real-world evaluatie: Ver*minderen-schaalproductie van uw drank in de gesimuleerde omstandigheden als voorbereiding op volledige productie.


Voorvormen verpakkingsontwerp:

Van voorvormen en verpakkingsontwerp aan definitieve productie en verder, wonen wij u creëren een HUISDIERENfles bij die uw product beschermt, uw klanten verrukt en uw merk versterkt.

 

Voordeel

 • Komt ten goede a-standout aan merk: Wij wonen u ontwikkelen een HUISDIERENfles bij die de juiste consumerexperience, de productveiligheid en prestaties van de lijnefficiency Verzekerde real-world fles verzekert: Evaluatie van flessenstabiliteit, starheid en kwaliteit vóór uw industriële productie
 • Geoptimaliseerde HUISDIERENfles: Het verminderen van flessengewicht terwijl het handhaven van prestaties Originele vormen kwalificeerde voor maximum uptime: Oplossingen voor gloednieuwe lijnen.


Onze volledig geïntegreerde oplossing keurt het verwerkingsmateriaal en de mogelijkheden van internationale verwerkings de systeem-zonsopgang Intelligente Aseptische Technology.supported jaren van technologische innovatie goed die aan hygiënische naleving en voedselveiligheid terwijl in beraad nog het nemen van uw behoefte aan maximum uptime voorrang geeft, onze systemen optimiseaseptic die productie met efficientsolutions wordt ontworpen om uw beveragefromvoorbereiding aan het vullen te bewaken.

 

Voordelen

 • Maximum uptime: Ononderbroken aseptische productielooppas。
 • zonder het schoonmaken onderbrekingen Efficiënt het schoonmaken: Snelle omschakelingen met geoptimaliseerde schoonmakende cycli
 • Efficiënte hygiëne: Kortere sterilisatietijden tussen verschillende productiecycli


Droog Voorvormenontsmetting
Zonsopgang het aseptische vullen systeem, wetenschappelijk bewezen aseptische droge voorvormenontsmetting

Het Zonsopgang het aseptische vullen systeem ontsmet een voorvormen in plaats van een volledige fles aangezien dit een gemakkelijkere en veiligere methode is. De waterstofperoxyde (H202) wordt ingespoten in de voorvormen vóór de oven zodat activeert de het verwarmen fase H202. Dit resulteert in een hoog niveau van ontsmetting tot Logboek 6 met minimaal residu. Dit ontsmettingssysteem is met succes uitgevoerd in vele klanteninstallaties rond de wereld. Het unieke, gepatenteerde proces verzekert volledige productiesteriliteit en voedselveiligheid, en de concurrerende oplossing verzekert proceseenvoud en flexibiliteit terwijl het verminderen van uw totale kosten van eigendom.

 

Veilige en ongecompliceerde aseptische productie:

 • Hoog niveau van ontsmetting: tot Logboek 6 het Aseptische droogt blazen zonder behoefte aan sterilisable slag-vormdraaier 100% oplossing met plaatsing van zelfde technologie aan kappen zonder de middelen van het watergebruik geen micro-organische groei
 • Flexibele productie met maximum uptime:
 • Alle gevoelige gevuld, hoge dranken of laag-zuurheid, met inbegrip van die met pulp velen verschillende fles formatteren van 200 ml aan 3 L Om het even welk flessenvorm, ronde of vierkant, met onbeperkte lightweighting Ononderbroken aseptische productielooppas van 200 uren Hoge productiviteit: Tot 2.500 flessen per uur per vorm
 • Rendabele en duurzame productie: Geen gebruik van water en bijna geen chemisch product gebruiken Onbeperkte fles het lightweighting potentia

 


Na het het aseptische vullen procédé, komt de bewegingen van het drankproduct op onder zijn het bepalen - het etiket voor. Of u broodje-gevoede of kokeretiketten voor uw aseptische gevulde dranken nodig hebt, kunnen onze etiketteerders om het even welk etiketformaat behandelen en kunnen uw producttribunes van de troep uit bevestigen.

 

Hogere etiketteringsprestaties en efficiency

 • Grotere prestaties en ergonomie
 • Opgeschepte productie uptime
 • Duurzame en kwaliteitsproductie


Zodra het gevoelige drankproduct is gevuld en daarom de fles is geëtiketteerd, wordt het eerste pakket gebruikend transportbanden overgebracht naar zijn secundair verpakkingsprocédé. het pakket van het uiteindelijke resultaat de klant bij het doel van verkoop ziet, zodat moet het hun aandacht grijpen. Deze pakken verzekeren bescherming tegen elementen zoals weer, druk en temperatuurveranderingen.

Of u krimpen-gedrukte film, genestelde pakken of hoeskartons selecteert, voeden de verpakkers zacht flessen om duurzame en rendabele pakken ervoor te zorgen.

 

 

Voordeel

 • Pakconsistentie en kwaliteit
 • Zachte en nauwkeurige invoerconfiguratie
 • Flexibele behandeling van veelvoudige SKUs
 • Automatisch pak en voornaamste omschakelingen
 • Hitte, lijm, karton en filmoptimalisering


Zodra uw verpakt product om over de beschikbaarheidsketen bereid is verder te gaan, is de efficiency tijdens opslag en vervoer belangrijk. Aangezien de flessen en de pakken in formaat en grootte variëren, is het belangrijk dat vervoerend en palletiserend een verspreiding van producten, pakken en laagpatronen behandelt.

 

Voordeel

 • Conventionele palletiser: gemakkelijk verrichting, het oplossen van problemen en onderhoud; behandelt gelijktijdig tot drie SKUs
 • Robotachtige palletiser: compacte pasvorm met hoge productiesnelheden en veelvoudige patronen; behandelt tot 4 Totale Woorden van SKUs gelijktijdig: 30

 


 

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.