Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com
SUS304 roestvrij staal die onophoudelijk Type Steriliserende en koeltunnel bespuiten

SUS304 roestvrij staal die onophoudelijk Type Steriliserende en koeltunnel bespuiten

 • Hoog licht

  De Nevelmachine van de ZONSOPGANGsterilisator

  ,

  De Machine van de de Sterilisatornevel van de voedseldrank

 • Productiecapaciteit
  facultatief volgens klantenvereisten
 • De hoogte van de ketting netto van de nevelsterilisator aan de grond
  H=1050±50mm
 • Kaderlengte
  efficiënte lengte +1600mm
 • Rekbreedte
  2000mm
 • Samengeperste luchtbron
  0.8Mpa
 • Luchtconsumptie
  0.05m3/min
 • Plaats van herkomst
  Jiangsu, China
 • Merknaam
  SUNRISE
 • Certificering
  EcoVadis audit, UL certification, SGS certification, Sedex certification, European Union PED, American ASME, German TUV, Russian GOST, European Union ATEX, Australia AS1210, CE, ISO
 • Modelnummer
  KYSJ00
 • Min. bestelaantal
  1
 • Prijs
  Negotiable
 • Verpakking Details
  Norm die houten doos of rekfilm verpakking verschepen
 • Levertijd
  120 dagen
 • Betalingscondities
  L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
 • Levering vermogen
  6 eenheden per jaar

SUS304 roestvrij staal die onophoudelijk Type Steriliserende en koeltunnel bespuiten

KYSJ00 steriliserende en koeltunnel, sterilisatietunnel voor voedsel verpakking, onophoudelijk het Bespuiten Type Steriliserende en koeltunnel

 

Productinleiding:

 

(1) gastheermodule

 

De algemene afmetingen van de machine worden bepaald volgens de van de productoutput en klant procesvereisten, en de hoogte wordt bepaald volgens de producthoogte, en de invoer en de uitvoer worden verzegeld. De hoogte van de netto ketting is regelbaar van 1000 tot 1100, en de lopende snelheid van de netto riem is regelbaar van 0 tot 1000 mm/min. Het belangrijkste kader wordt gemaakt van het roestvrije staal van uitstekende kwaliteit. De nevelkopbal op het bovenste gedeelte van de nevel keurt de industriële naadloze buis van het rangroestvrije staal goed om het barsten te verhinderen wanneer de druk te hoog is.
Uitgerust met het schoonmaken van mangaten en overstromingshavens om personeel te vergemakkelijken om het materiaal in te gaan om materiaal overblijvende vloeistof schoon te maken en te verwijderen. De doos heeft een venster om de productieverrichting waar te nemen.

 

(2) stoompijpleiding

 

De van de stoominham en afzet pijpleidingen worden gemaakt van sanitaire roestvrij staalnaadloze buizen om het barsten te verhinderen wanneer de druk te hoog is. De gaten van de stoominjectie worden geschikt met een bepaalde neiging om directe stoominjectie te vermijden aan het kabinet, lawaai te verminderen, en effectief stoomoverstroming te verminderen.

 

(3) warmtewisselaar

 

De verwarmingsmethode van de stoom directe injectie wordt goedgekeurd, en het volume van de stoomopname wordt aangepast in realtime door de pneumatische film regelende klep om de watertemperatuur in de het verwarmen en van het hittebehoud sectie van het kabinet te controleren.

 

De Eigenschappen van het steriliserende en koeltunnelproduct:

 

         
 1. Productiecapaciteit:facultatief volgens klantenvereisten
2. De hoogte van de ketting netto van de nevelsterilisator aan de grond: H=1050±50mm
3. Rekhoogte: Bepaald volgens flessenhoogte
4. Kaderlengte: efficiënte lengte +1600mm
5. Rekbreedte: 2000mm
 6. Samengeperste luchtbron:   0.8Mpa
 7. Luchtconsumptie:   0.05m3/min

 

SUS304 roestvrij staal die onophoudelijk Type Steriliserende en koeltunnel bespuiten 0SUS304 roestvrij staal die onophoudelijk Type Steriliserende en koeltunnel bespuiten 1SUS304 roestvrij staal die onophoudelijk Type Steriliserende en koeltunnel bespuiten 2

 

(1) watervoorzieningspijpleiding

 

De pijpleiding keurt sanitaire roestvrij staalnaadloze buis goed om het barsten te verhinderen wanneer de druk te hoog is, en de watertank keurt SUS304-materiaal goed het van uitstekende kwaliteit. De pomp kan volgens klantenvereisten worden geselecteerd, en de pomp kan met de zinkput worden verbonden. De pijp wordt gemaakt van SUS304-roestvrij staal, is het pijpgat geblokkeerde, zure en alkaliweerstand, en weerstand geen op hoge temperatuur. De pijpen worden gelijk verdeeld om ervoor te zorgen dat de fles en het water gelijk contacteren.
Uitgerust met hand hoofdwatervoorzieningshaven en automatische hulpwatervoorzieningshaven. Een vlotter vlakke maat is geïnstalleerd op de watertank om automatische niveauopsporing en controle te vergemakkelijken.

 

(2) de laag van de doosisolatie

 

Laag de van uitstekende kwaliteit van de polyurethaanisolatie wordt geschikt in de het verwarmen en isolatiesectie van het kabinet. Las en assembleer de roestvrij staalplaten van uitstekende kwaliteit buiten de isolatielaag.

 

(3) controlesysteem

 

Uitgerust met een controledoos, kan het aanrakingscontrolebord tonen: (facultatieve) neveltemperatuur in real time, de werkende snelheid in real time van het kettingsnetwerk, de werkende frequentie in real time van de vertragingsmotor en andere parameters. Het is geschikt voor arbeiders om het materiaal te controleren.