Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Juice Filling Machine Beverage Filling-Configuratie van de Materiaal de Vullende Lijn

Juice Filling Machine Beverage Filling-Configuratie van de Materiaal de Vullende Lijn

September 28, 2021

Sap het vullen machine

voor de apparaten na de gebeëindigde ingrediënten van de sapdrank, die het binnenland van het steriliseren van flessen, en verzegeld GLB vullen. Met sterilisatie van flessen, flessenspoelen, vullend, het verzegelen en ander functies. Afhankelijk van de aard van het materiaal dat de het vullen klep op verschillende manieren heeft gevuld. Het gas-bevattend vruchtensap, fruit sap-bevattende deeltjes, op hoge temperatuur vereist in de het vullen en sap het vullen klep en het vullende temperatuur vullende proces is verschillend.

laatste bedrijfsnieuws over Juice Filling Machine Beverage Filling-Configuratie van de Materiaal de Vullende Lijn

Vullende het materiaal van de sap het vullende drank vullen in plastic flessen van de productielijn van de sapdrank, sap het vullen productielijnblikken, glasflessen van vruchtensapdrank het vullen materiaal, Tetrabrik-kartondrank het vullen materiaal, afhankelijk van de container.

Spoelde de reeks van de de productielijn vullende machine van de vruchtensapdrank flessen, het hete vullen, en het schroeven, werkt met de heet-vulling samen de vacuümterugvloeiing een volledig geautomatiseerd systeem is, ademt het vullende proces al de overstromingszuiging van de fruitdrank terugvloeiingstank, en dan gepompt terug naar de drank die de voorafgaande de sterilisatie steriliserende machine vullen met ultrahoge temperatuur van UHT opnieuw, en dan vullen. De volledig ingesloten vloeibare tank met hogere en lagere halfronde hoofden wordt schoongemaakt zonder dode hoeken. Er is binnen een temperatuurdetector, en de temperatuur kan, zoals 85 graden willekeurig worden geplaatst. Zodra de sapdrank in het productieproces ontbreekt, zal het het sap veroorzaken drie-in-één geïnstalleerd vullen een paar notulen, sapdranken binnen de dalingen van de cilindertemperatuur onder 85 graden tegenhield, houdt op deze tijd het vullen machine werkend, zullen alle vruchtensapdranken binnen de cilinder in terugvloeiing vullen worden getrokken opnieuw gepasteuriseerd blijven vullend verrichting. Dit is gekend als sapdranken het hete vullen, de machine zelf, zonder het verwarmen functie, maar u kunt de temperatuur van het het vullen materiaal controleren bent goed, bij 85 graden omringend, zullen de sapdranken geen bacteriën, kweken om de houdbaarheid van de gebeëindigde drank uit te breiden.

laatste bedrijfsnieuws over Juice Filling Machine Beverage Filling-Configuratie van de Materiaal de Vullende Lijn

De configuratieproces van de sapproductielijn: de onderdompelingswas → de riem-type apparaten het plukken van de de klopper→ tank → → van de fruitmachine van de de filterpot formuleringen van de de suiker→ → filtratie → verdubbelt de dubbele van de de sterilisatie→ homogenisator van het filtersysteem → → isolatie die van de de ontgasser→ spoelende tank → → en het afdekken van de drogende machineinkjet van de machinedekking → → → de printer→ karton → verpakkende etiketteringsmachines vullen.

laatste bedrijfsnieuws over Juice Filling Machine Beverage Filling-Configuratie van de Materiaal de Vullende Lijn

De sapdranken door de vullende productielijn van de sapdrank worden geproduceerd hebben over het algemeen een bepaalde viscositeit die. om de vullende snelheid te verhogen, gebruiken wij het negatieve druk vullen, gebruikend vacuümpompen aan pompdruk, terwijl het pompen van druk. De lucht wordt verminderd, en de drank vult geleidelijk aan de volledige fles. De het vullen vloeibare tank wordt aangepast volgens de kenmerken van de sapdrank. Nu gebruikt de sapdrank vullen het op hoge temperatuur om de kosten van sterilisatie te drukken en de houdbaarheid en gezondheidsveiligheid van de drank te verbeteren. De vloeibare tank kan hoge temperaturen weerstaan. Bij 75-95 die graden Celsius, is de klep voor het vullen wordt gebruikt ook een speciale klep op hoge temperatuur, en het heeft ook een automatisch terugkeersysteem om de drank bij lage temperatuur naar het het mengen systeem te terugkeren voor het automatische verwarmen. Het materiaal van de sapdrank in de HUISDIERENfles moet ook bestand op hoge temperatuur zijn. Het deksel wordt gemaakt van PE materiaal en kan niet bij hoge temperaturen misvormen. Tegelijkertijd, is het materiaal een milieuvriendelijk voedseltype. Het schroefdeksel keurt een hoge snelheidsschroefdeksel met regelbare torsie goed. De flessenmond is gewoonlijk groter, zodat is de schroefdekselgrootte groter dan de algemene fles, en de het afdekken prestaties zijn hoger. De fabrikant kan nauwkeurige materiaalaanpassingen volgens klantenvereisten maken alvorens de fabriek te verlaten, zodat de klanten het bij de fabriek kunnen direct gebruiken zonder het zuiveren. Het schroefdeksel wordt gemaakt van 304 roestvrij staal, sanitaire norm. De temperatuur van de gevulde drank is vrij hoog na het vullen, en de staat zal op hoge temperatuur op lange termijn gemakkelijk de smaak van de drank beïnvloeden en zal de voeding van de vruchtensapdrank verliezen. Het is noodzakelijk om de temperatuur van het vruchtensap aan kamertemperatuur te verminderen. De temperatuur van het voorvormen zelf is ook vrij hoog. Het koelen keurt het meertrappige koelen goed, die grote temperatuurverschillen kan vermijden. Het meertrappige koelen kan het water in de temperatuurstreek dicht bij de temperatuur voor hergebruik opnieuw circuleren. Het nevelwater wordt bespoten, dat gelijk uitvoerige Nevel kan zijn. Het beweegbare rustijzer is geschikt voor vele soorten.