Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - De Dag van de internationale Arbeider

De Dag van de internationale Arbeider

May 3, 2022

De Dag van internationale die Arbeiders, ook als Arbeidsdag wordt bekend in de meeste die landen en vaak als Meidag wordt bedoeld, wordt geplaatst op 1 Mei elk jaar. De mensen rond de wereld vieren Internationale Arbeidsdag om de bijdrage te respecteren en te benadrukken van arbeiders tot de maatschappij. Het is een festival door de werkende mensen over de hele wereld wordt gedeeld, en het zal over de hele wereld de werkende mensen altijd begeleiden en zal de waarborg van de rechten en de belangen van de werkende mensen die worden.


De de 1st Dag van de Arbeidvakantie van Mei komt naderbij. wegens het effect van de nieuwe kroonepidemie, kan het niet mogelijk zijn om naar te spelen plaatsen te gaan te ver, maar de dinerpartijen zijn nog onontbeerlijk. Als onontbeerlijk ding in partijen, toont de tendens van de drankconsumptie de ontwikkelingstendens van „veiligheid, voeding en gezondheid“ met de verbetering van de gezondheidsvoorlichting van mensen. De consumptie van mensen van dranken is niet alleen tevreden met het aroma en de smaak, maar ook streeft de gezondheid en de voedingswaarde van de producten na.

In het milieu van gediversifieerde marktvraag naar drank ingrediënten en verpakking, moet er een nieuwere en hogere eis ten aanzien van de industrie van drankmachines zijn. In dergelijke omstandigheden, is de toepassing van aseptische vullende machineproductielijn een onvermijdelijke tendens in de markt van de drankindustrie geworden.

laatste bedrijfsnieuws over De Dag van de internationale Arbeider
Het aseptische koude vullende technologieproces wordt gevuld bij kamertemperatuur, die het voedende verlies van dranken kan effectief verminderen toe te schrijven aan op hoge temperatuur en het product voedzamer maken. En in zekere mate, wordt de originele smaak van de drank bewaard, die een onvergelijkelijk voordeel van andere vullingen is. Met de verbetering van moderne vullende technologie, het aseptische koude zal vullen geleidelijk aan andere vullingen vervangen en zal de belangrijkste manier van drank verpakking in de toekomst worden.

Als één van de weinig binnenlandse krachtige fabrikanten met aseptische koude vullende technologie, Intelligent het Materiaalco. van SUNRIE, heeft Ltd aseptische koude verstrekt die de volledige diensten van de lijntechniek vullen voor vele ondernemingen in Guangdong, Jilin, Jiangsu, Hebei en andere plaatsen, geleidelijk aan openstellend de markt