Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Fruit Juice Manufacturing Process - Zonsopgang Intelligent Materiaal

Fruit Juice Manufacturing Process - Zonsopgang Intelligent Materiaal

March 12, 2021
 
laatste bedrijfsnieuws over Fruit Juice Manufacturing Process - Zonsopgang Intelligent Materiaal

Er zijn vele manieren die de mensen in normale zaken tussen verschillende types van dranken kunnen onderscheid maken
Volgens de aard van de inhoud: 1. Eiwitdranken (met inbegrip van plant proteïnen, zoals de dranken van de okkernootmelk en dierlijke proteïnen, zoals melkdranken) 2. Fruitdranken (de fruitdranken zouden, zoals het hete vullen, middelgrote temperatuurblikken, en aseptische koude moeten worden onderverdeeld die vullen). Water (allerlei water, mineraalwater, zuiver water, bergbronwater) 4, energiedranken (zoals sommige vee) 5, koolzuur (twee le, enz.).


recentste bedrijfnieuws over de productieproces van de Vruchtensapdrank?

Volgens de vorm van verpakking: 1, kan producten. 2. HUISDIERENthee. 3. Tetrapak-pakketproducten.

Aangezien deze vraag over het productieproces van vruchtensapdranken is, zal het slechts verklaard worden volgens de vruchtensapdranken in de eerste classificatie.


De kwaliteit van vruchtensapdranken op de markt is momenteel ongelijk. De verwerking moet zeer verschillend zijn, ook.
1. Zuivere bijkomende dranken. Het proces om deze drank te maken is ongelooflijk eenvoudig. Het water wordt genomen uit de grond, in het algemeen gefiltreerd en, gesteriliseerd en dan verwarmd. Giet in de het mengen zich tank, en voeg bepaalde hulpmaterialen in de het mengen zich tank volgens de gevestigde formule, zoals toe: de suiker, de essentie, de stabilisator, enz. houden opwarmend. Het doel om te verwarmen is de ingrediënten goed te mengen. Krijg het mengsel. De gemengde vloeistof wordt en in de tijdelijke opslagtank gefiltreerd dan gefiltreerd voor later gebruik te verwarmen. In termen van de verpakking van de achtersectie: de pomp het mengsel in de het vullen cilinder, en de het vullen machine zullen het in de overeenkomstige verpakking zetten, die HUISDIERENflessen of blikken kan zijn. Dit werd gevolgd door eenvoudige sterilisatie. In normale omstandigheden, omdat dergelijke dranken vrij zuurrijk zijn, heeft het zuurrijke milieu zijn eigen antibacteriële functie, zodat is de sterilisatie vrij eenvoudig. De codageverpakking van opvolgendeinkjet. Nota: dit soort product, behalve water is bijkomend, is werkelijk undrinkable. Toen ik in een fabriek was, voorzag de fabrikant me van hun die product, dat het type van de sneeuwpeer van de rotssuiker van drank, met de inhoud van het perensap van 0 maakte, en de smaak van het mengsel meer zacht was dan dat van de drank met perensap wordt gemengd. Het is zo eng fucking.

2. Vruchtensap het mengen klasse. In normale omstandigheden, zullen de een weinig grotere ondernemingen, of sap het mengen kiezen. Dat betekent er nog een bepaalde hoeveelheid zuiver sap in de drank is. In dit soort sap, verzamelt de sapfabrikant het originele fruit, drukt het sap, concentreert het sap na een bepaald deel, en verkoopt het dan. Wanneer de klant moet toevoegen, kan het concentraat in een bepaald deel worden hersteld. Natuurlijk, te hoeven wij niet om in de inhoud te gaan. Het proces is gelijkaardig aan bovengenoemd. Niet nu. De vullende temperatuur is over het algemeen 85-92 ℃.

3. NFC-sap. Het zogenaamde NFC-sap is niet geconcentreerd sap. Dat is sap dat niet door het vorige proces ging. Vers sap, vers sap uit, direct in de HUISDIERENfles. De vullende temperatuur is 25-30 ℃. Het vullende proces zou in de commerciële steriele omstandigheden moeten worden uitgevoerd. De materiaalkosten zijn vrij hoog. De eenheidsprijs van verpakkingsmateriaal is beduidend gedaald. Het is van groot voordeel aan de vermindering van productkosten. Maar omdat de houdbaarheid en de procesbeheersing van dergelijke producten velen zijn, vaak complexer, is de prijs van dergelijke producten hoog geweest. Als ontwikkelingstendens van vruchtensapdranken, NFC-zullen de dranken zeker de nadruk van verdere ontwikkeling worden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Fruit Juice Manufacturing Process - Zonsopgang Intelligent Materiaal