Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd 86-18851376363 jiaodan@kqsbz.com

Bedrijfsprofiel

Vraag een offerte aan
Thuis -

Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Exporteur,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  zonsopgang, Tianlang

 • Aantal werknemers

  100~200

 • Jaarlijkse omzet

  100000000-300000000

 • Opgericht Jaar

  2007

 • Export pct

  50% - 60%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-18851376363

Inleiding

China Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Wij streven uw aangewezen verpakkende machinesfabrikant, geen kwestie te zijn ernaar hoe uitdagend en uniek uw delen zijn –

wij zullen het behandelen. Who is de Zonsopgang Bedrijf? Zonsopgang - Bedrijf Profile.pdf   Techniekgeval van zonsopgang het vullen machina .pdf

Het zonsopgangbedrijf werd opgericht in 2009, gestationeerd in Jiangsu, China. Zodra het begin van 2000, is het bedrijf geëngageerd aan de combinatie van industrie automatisering en fabrieksintelligentie, en constant absorberende high-end professionele en technische talenten in de industrie geweest. Gecombineerd met hun jaren van de industrieervaring in het vullen van en het afdekken van aseptische en niet aseptische milieu's, verpakkende systemen.

wij bieden u, onze klant, met onovertroffen technologie, kwaliteit, innovatie, klantenservice aan en de ongeëvenaarde ervaring voor uw geautomatiseerde vereisten momenteel, het bedrijf is een volledige onderneming: Co. van het zonsopgang Intelligent Materiaal, Ltd, de invoer van Siyang Chida en Co. van de de uitvoerhandel, Ltd, Langfang-Co. van zonsopgang Verpakkende Machines, Ltd.

De het toenemen zon zijn wij een opgeleide uitstekende kwaliteit, hoogst en het personeelsteam van uitstekende kwaliteit, volledig van eenheid en innovatiegeest en onze begaafde en goed geïnformeerde partners (velen waarvan meer dan 20 jaar van ervaring in de industrie) hebben, brengt u vooruitging materiaal, verlenen wij R&D, productontwerp, productie, pre-sales en naverkoop de diensten om u te helpen om het project ten uitvoer te leggen en uw doelstellingen te bereiken. De inspiratie en de innovatie zijn wat onze ingenieurs bij goed zijn.

Ons bedrijf verbetert constant het ontwerpproces en onze productregel, zodat zullen wij aan uw unieke behoeften op de eenvoudigste manier voldoen - de hulp vermindert onderbreking, verstrekt hogere algemene materiaalefficiency, drukt totale kosten van eigendom en maximaliseert efficiency

Wij erkennen uw behoeften en gebruiken originele, vindingrijke ideeën met het worldleading van technologie om hen te ontrafelen. Co. van het de Zonsopgang Intelligent Materiaal van China, Ltd bedrijfprofiel ONZE BELOFTE AAN U Positieve Ervaring. Wij streven ernaar om een positieve ervaring met verenigbare, betrouwbare projectleiding en transparantie te maken. Innovatie en Aanpassing. Elke klant is verschillend en heeft verschillende behoeften. Wij specialiseren ons in het brengen van u innovatieve ideeën, oplossingen en technologie zodat zult u uw product aan de markt sneller brengen. Betrouwbaarheid en Levensduur. Lever betrouwbaar, het verdragen, constant goed gebouwde douane en standaardproducten. Ongeëvenaarde Klantenservice. Of het vervangingsdelen of hulpdienst is, hebben wij u omvat met ons ervaren team. Co. van het de Zonsopgang Intelligent Materiaal van China, Ltd de DIENST van het bedrijfprofiel Wat wij zullen doen: De bedrijfszaken behandelen neutrale dranken, zuurrijke dranken, fonkelende dranken, wijn, water, olie, ingeblikt voedsel, specerijen, geneesmiddelen en hoofdzakelijk ander materiaal en verwant ondersteunend materiaal. De professionele verkoop van het bedrijf, de technische en techniekteams kunnen producten aan de klanten Onestop professionele diensten verstrekken als vormontwerp, de formule van het drankproduct, het ontwerp van de installatielay-out, procesontwerp en overleg, materiaalontwerp en productie, installatie en het opdragen.

 

Momenteel, omvatten de belangrijkste de lopende bandreeksen van het bedrijf:

█PET aseptische koude vullende lopende band

 

█Can/Canned voedsellopende band

 

█Glass flessenvoedsel en dranklopende band

 

█The omvatten de hoofdproducten van huisdierenwater/drankproductielijn: het systeem van de waterbehandeling, het pre het mengen systeem, huisdier de aseptische koude het vullen lijnaanverwante apparatuur, kunnen/kunnen productielijnaanverwante apparatuur (hoofdzakelijk met inbegrip van automatische het leegmaken machine, het vullen en verzegelende machine, automatische kooilading en het leegmaken machine, robotcodeur, automatische verpakkingsmachine, enz.), speciale producten van Babao-de Dynamische longan totalisator van de havermoutpapproductielijn (automatische Babao-havermoutpap het afdekken machine, automatische verpakkingsmachine, enz.), de automatische totalisator van het lotusbloemzaad, enz.), de aanverwante apparatuur van de de dranklijn van de glasfles, huisdierenwater/de aanverwante apparatuur van de drankproductielijn (met inbegrip van drinkwater het vullende, middelgrote temperatuur vullen, ultra het schone vullen, slag het vormen vullend en spinnend, enz. ).
De producten van het bedrijf hebben uitstekende materiële selectie, betrouwbare prestaties en sterk aanpassingsvermogen, dat zeer de automatiseringsgraad en de schaal van de gehele productielijn verbetert

 

 

;

China Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

ONZE BELOFTE AAN U

 • Positieve Ervaring.
  Wij streven ernaar om een positieve ervaring met verenigbare, betrouwbare projectleiding en transparantie tot stand te brengen.

 

 • Innovatie en Aanpassing.
  Elke klant is verschillend en heeft verschillende behoeften. Wij concentreren ons bij het brengen van u innovatieve ideeën, oplossingen en technologie zodat kunt u uw product aan de markt sneller brengen.

 

 • Betrouwbaarheid en Levensduur.
  Lever betrouwbaar, het verdragen, constant goed gebouwde douane en standaardproducten.

 

 • Ongeëvenaarde Klantenservice.
  Of het vervangingsdelen of hulpdienst is, hebben wij u omvat met ons ervaren team.
China Sunrise Intelligent Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2
 

Geschiedenis

Zijn technische onderzoek en ontwikkelings, van het productontwerp, de vervaardigen vóór en van de naverkoop die de diensten, ZONSOPGANG het integreren een moderne onderneming gespecialiseerd in one-stop dienst en het aanbieden van geheel-lijnprojecten van drankproductielijnen. Gevestigd aan het begin van deze eeuw, na verscheidene jaren van ontwikkeling, is de ZONSOPGANG nu met onderstaande uitsluitend-geïnvesteerde onderneming: Het materiaalco. van de zonsopgang wordt intelligent verpakking, Ltd die de Invoer van Siyang Chida en de Uitvoer Co., Ltd.and-de machinesco. van de Zonsopgangverpakking, Ltd het materiaalco. van de Zonsopgang intelligent verpakking, Ltd uitwisselen gevestigd in Siyang-Stad, die met lange het mensdomgeschiedenis en leefbaar milieu is. Wordt de economische de ontwikkelingsstreek van Jiangsusiyang gevestigd in het park op nationaal niveau tussen het Yangtze-Rivier Deltagebied dat met de meeste economische vitaliteitssector in de Economische zone van Huaihai van China en van het Oosten is. Met modern uitvoerig vervoerssysteem. Weg, spoorweg, overzees vervoer en luchtvervoer. Het materiaal van de zonsopgang intelligent verpakking Co., Ltd Gespecialiseerd in het ontwerp, onderzoek en ontwikkeling evenals productie van het intelligente materiaal in vloeibare verpakking. Met de basis van de bijna 80000 vierkante metersproductie in de ontwikkelingsstreek van Jiangsu Siyang. Er zijn van de technologieonderzoek en ontwikkeling centrum, het centrum van de testopsporing, die workshop verwerken,

montagewerkplaats, het centrum van de pakhuislogistiek, de bureaubouw en het leven kwarten. Met rationele in zones onderver*delende afdeling en volledige ondersteunende faciliteiten, die betrouwbare waarborg voor het ontwerp, het onderzoek en de ontwikkeling, de productie en de dienst van vloeibaar intelligent verpakkingsmateriaal verstrekken.

Ons bedrijfswerkingsgebied: Onze zaken behandelen hoofdzakelijk materiaal en hulpmateriaal voor neutrale dranken, zuurrijke dranken, bruisende dranken, wijn, water, olie, ingeblikte food.condiments, geneesmiddelen, enz. Ons bedrijf biedt u ook het ontwerp van de pakketvorm, de formule van het drankproduct, het ontwerp van de drankinstallatie, de stroomontwerp en overleg van het drankproces en andere one-stop professionele diensten aan. Bovendien is ons bedrijf ook een onderneming gespecialiseerd in ontwerp, installatie, kunnen het opdragen en de naverkoopdienst van pop dranken, de productie line.PET van de glasfles het aseptische vullen lijn, HUISDIERENwater/drankproductielijn. Onze huidige producten omvatten hoofdzakelijk: het systeem van de waterbehandeling, voor het uitdelen systemen, kan drank/voedselproductielijnenmateriaal (hoofdzakelijk met inbegrip van automatische depalletizer, het vullen en verzegelende machines, automatische kooilading en het leegmaken machines, robotpalletizers, automatische gevalverpakkers, enz.), het materiaal van de de drankproductielijn van de glasfles, materiaal van de HUISDIEREN het aseptische productielijn.

Ons personeel en bestuursniveau: De ZONSOPGANG heeft een hoogstaand, hoogst opgeleid, goedgetraind team dat van de teamgeest en innovatiegeest volledig is. Nu hebben wij meer dan 200 werknemers met inbegrip van 50 professionele technici. Wij hebben Financieel Beheer Afdeling, de Afdeling van het Personeelsbeleid, Op de markt brengend Centrum, Hoofdmachinist Office, het Centrum van de Productieverrichting, Vullende Commerciële Afdeling, Endpackaging-Commerciële Afdeling, Techniekcentrum enz. Het personeel bij relevante posten heeft rijke ervaring in ontwerp, productie, verwerking en assemblage in de machinesindustrie. Ondertussen, verbetert ons bedrijf eindeloos ons uitvoerig bestuursniveau. Wij zijn verklaard aan het kwaliteitsbeheersysteem van IS09001 -2015, Ce-certificaat en uitgevoerd het ERP beheersysteem en van CRM beheersysteem. Door onze perfecte beheersystemen, verstrekken wij waarborg voor productkwaliteit.

Onze onderzoek, ontwikkelings en ontwerpsterkte: Het team van het ZONSOPGANGontwerp gebruikt dergelijke ontwerp en tekeningssoftware zoals CAD, CAXA, SOLIDWORKS, en vraagt driedimensionele tekeningssoftware productonderzoek, ontwikkeling en ontwerp aan. Alle technici zijn gediplomeerden van universiteit en hierboven, die vele jaren van ervaring in het ontwerp van machines en geheel-lijnprojecten hebben. Door eindeloos inspanningen en onderzoek en innovatie, is het technische niveau van onze producten nu bij de belangrijke positie in de industrie. Wij hebben onderzocht, ontwikkelde en dozens producten met rijpe technologieën vervaardigd. Het marktaandeel relevante producten is veel vooruit. Nu hebben wij nationale octrooien voor meer dan tien producten aangevraagd. Bovendien nodigen wij hogere deskundigen van Hebei-Universiteit van Wetenschap en Technologie, Hebei-Universiteit en de Universiteit van Peking van Technologie uit om als adviseurs van ons bedrijf te handelen in het leiden van onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van ons voedsel materiaal van de verpakkingsproductielijn. Wij hebben ook een „productie“, „het leren“ en „onderzoek“ samenwerkingsverhouding met de Normale Universiteit van Hebei van Wetenschap en Technologie gevestigd, leggend stevige fundamenten voor de ontwikkeling op lange termijn van ons bedrijf.

Dienst

Wat wij kunnen doen:
De bedrijfszaken behandelen neutrale dranken, zuurrijke dranken, fonkelende dranken, wijn, water, olie, ingeblikt voedsel, specerijen, geneesmiddelen en hoofdzakelijk ander materiaal en verwant ondersteunend materiaal. De professionele verkoop van het bedrijf, de technische en techniekteams kunnen producten aan de klanten One-stop professionele diensten verstrekken zoals vormontwerp, de formule van het drankproduct, het ontwerp van de installatielay-out, procesontwerp en overleg, materiaalontwerp en productie, installatie en het opdragen.
Momenteel, omvatten de belangrijkste de productielijnreeksen van het bedrijf:
 
█PET aseptische koude vullende productielijn
 
█Can/Canned voedselproductielijn
 
█Glass flessenvoedsel en drankproductielijn
 
█PET water/drankproductielijn
 
De belangrijkste producten omvatten: het systeem van de waterbehandeling, het systeem van de vroeg stadiumplaatsing, HUISDIER aseptische koude het vullen productielijnaanverwante apparatuur, blikken/kan productielijnaanverwante apparatuur (hoofdzakelijk met inbegrip van automatische het leegmaken machine, het vullen en verzegelende machine, automatische kooilading en het leegmaken machine, Robotcodeur, automatische in dozen doende machine, enz.), speciale producten van de acht-schat havermoutpapproductielijn (automatische acht-schat havermoutpap het afdekken machine, automatische longan rekenmachine, de automatische rekenmachine van het lotusbloemzaad, enz.), de aanverwante apparatuur van de de drankproductielijn van de glasfles, HUISDIERENwater/de aanverwante apparatuur van de drankproductielijn (met inbegrip van het gebottelde water vullen, het middelgrote temperatuur vullen, hetschone vullende, slag-vullende spinnen, enz.). De producten van het bedrijf hebben uitstekende materiële selectie, betrouwbare prestaties en sterk aanpassingsvermogen, dat zeer de automatisering en de schaal van de volledige productielijn verbetert.

Ons Team

Onze verwerkingscapaciteit: Na jaren van ontwikkeling, heeft de Zonsopgang Siyang-nu productionbase en Langfang-de productiebasis, realiseert uitbreiding van het veroorzaken van capaciteit en meetthe vereiste van het noorden en zuiden regionale klanten. Onze productiecapaciteitcanupto 90 - 120 reeksen per jaar, 30-40 kan, glasfles, HUISDIEREN gehele productielijn, productielijn 5-10aseptic. Wij hebben de workshop van het klinknagellassen, de mechanische machiningworkshop en workshop van de afgewerkt productassemblage, enz. Wij hebben tientallen van machiningequipment zoals CNC machinaal bewerkend centrum, hydraulische buigende machines, staalplateshearer, CNC de machine van de draadbesnoeiing, de zaagmachine van de metaalband, boring molen, draaibank, millingmachine, molen enz.

Certificaat en verkoopverwijzing: Met verscheidene jaren van ontwikkeling, is de Zonsopgang nu het lid van het voedsel van China en de Verpakkende Machinesindustrievereniging, van de Industriemachines van China Lichte van de Organisatiechina de Drankindustrievereniging en China blikten Voedselindustrievereniging in. Onze producten zijn verkocht aan binnenlands en in het buitenland markt. Onze klanten omvatten Dali-voedselgroep, de Groep van Fujian Gongyuan, de Groep van Xiamen Yinlu, de Groep van Hainan Yeniu, de Groep van Hainan Yeshu, Yanjing-bier. Het bier van Tsingstao, Zhujiang-bier, Jinmailang.Yangzi-groep, Tongfu, Tianli-duliuazijn, Yunnan Aodiao, Yunnan Mojiang, Guizhou Hezhilin, Uitspraak Zhacai, Yunnan Mingcheng, Jiangsu Shangshou, Hebei Junbang, Tumenjiang Harmaceutical, Huizhou Yeliya, de Groep van Senhao Xin Agricultural, Afrika ANXIN, Filippijnen MEGA, Turkmenistan NULI group.etc.

Geconfronteerd met enorme kansen in de globale voedsel en drankindustrie van de geheel-lijnproductie, door het ondernemingsprincipe uit te oefenen die van „integriteit en eerlijkheid, anderen, de hartgrondige dienst respecteren, en enthousiast te slagen“, en de hoop van het beste intelligente (vloeibare) koesteren voedsel het produceren van van China en drank verpakkende machines, is het ZONSOPGANGpersoneel toegewijd aan het verlenen van de uitvoerigste oplossingen en de diensten voor vloeibare voedsel en drankfabrieken en het creëren van de grootste waarde voor klanten.